29 / 04 / 2024

Audi Q2'ye Eylül zammı: Eylül 2023 güncel fiyat listesi

Audi Q2'ye Eylül zammı: Eylül 2023 güncel fiyat listesi

İşte Audi Q2'nin popüler bir tercih olduğu SUV pazarında dikkat çeken modeli ve mevcut Eylül ayı fiyatları hakkında bilgiler...



Audi, otomobil dünyasında lüks, şıklık ve performansın sembolü olarak kabul edilen bir markadır. Audi'nin SUV serisi ise bu özellikleri en iyi şekilde yansıtan modelleri içermektedir. Bu serinin en dikkat çeken üyelerinden biri de Audi Q2'dir. Audi Q2, kompakt boyutları, sportif tasarımı ve güçlü motor seçenekleriyle sürücülere farklı bir deneyim sunmaktadır.

Tasarım ve Şıklık

Audi Q2, tasarımıyla ilk bakışta bile dikkat çekmektedir. Keskin hatlara sahip olan bu SUV model, dinamik ve modern bir görünüm sunar. Büyük ızgarası, LED farları ve zarif arka tasarımıyla Audi'nin karakteristik tasarım özelliklerini taşır. Ayrıca, kişiselleştirme seçenekleri sayesinde, aracınızı kendi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Performans ve Sürüş Deneyimi

Audi Q2, farklı motor seçenekleri sunarak sürücülere performans konusunda geniş bir yelpaze sunar. Güçlü benzinli ve dizel motorlar, her türlü sürüş koşulunda tatmin edici bir performans sağlar. Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi, yol tutuşunu artırarak sürücülere güven verir. Ayrıca, konforlu süspansiyon sistemi sayesinde uzun yolculuklar da keyifli hale gelir.

Teknoloji ve Donanım

Audi Q2, son teknolojiye sahip bir iç mekana sahiptir. Geniş dokunmatik ekranlar, akıllı telefon entegrasyonu, sesli komut sistemi ve ileri sürücü yardım teknolojileri gibi özelliklerle donatılmıştır. Bu sayede sürüşünüzü daha güvenli ve konforlu hale getirebilirsiniz.

AUDI Q2 EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ

Audi Q2, yüksek kalite standartlarına sahip olduğu için fiyatının buna yansıdığını söylemek mümkün.

* Q2 35 Turbo FSI 150 hp Advanced S tronic PI - Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 1.809.516 TL

 Audi Q2, lüks bir SUV arayan sürücüler için çekici bir seçenektir. Şık tasarımı, güçlü performansı ve son teknoloji özellikleri ile Audi'nin marka değerlerini taşır. Eğer lüks ve kompakt bir SUV arayışındaysanız, Audi Q2, göz önünde bulundurmanız gereken bir seçenek olabilir.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.audi.com.tr/tr/web/tr.html

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Eylül 2023 saat 21.22'de yazıldı. An itibarıyla dolar 27 lira 20 kuruş, euro 28 lira 85 kuruş, altının gramı ise bin 676 lira 44 kuruş değerindedir.

2023 model Citroen C5 Aircross SUV almak isteyenler için büyük fırsat!

Audi Q3 fiyat listesi: Eylül 2023 güncel liste

2023 model Togg güncel fiyat listesi: Yerli otomobil ne kadar oldu?
 


Geri Dön