16 / 05 / 2024

Audi Q3 Sportback fiyatları ne durumda? İşte Audi Q3 Sportback 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi Q3 Sportback fiyatları ne durumda? İşte Audi Q3 Sportback 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi Q3 Sportback'in kasım ayında fiyatı ne kadar oldu? İşte 2022 model Audi Q3 Sportback güncel fiyatları...



Audi Q3 Sportback, bir coupé'nin estetik ve duygusal çekiciliğini bir SUV'un gücü ve işlevselliği ile birleştiriyor. TFSI teknolojisine sahip güçlü motoru direksiyon başında bol eğlence sunuyor. Bagaj bölmesinin hacmi 410 ile 1.280 litre arasında değişiyor. İsteğe bağlı elektrikli bagaj kapağı, bir ayak hareketiyle kolayca açılabiliyor.


Sekizgen tasarımlı büyük Singleframe ızgara ve yan hava girişleri, Q3 Sportback'in ön kısmına hakim oluyor. Yandan bakıldığı zaman coupé benzeri silüet hemen göze çarpıyor. Arka bölümün özellikleri arasında akıcı, eğimli tavan çizgisi, alçak arka cam ve keskin hatlara sahip arka lambalar bulunuyor. Dış tasarımı kişisel zevklere göre özelleştirilebiliyor. 

Arka koltuk sırası artı üç kişilik alan sunarken, 130 mm ileri geri hareket ettirilebiliyor ve üçe bölünmüş sırtlıklarının açısı yedi aşamada ayarlanabiliyor. 

Audi Orijinal Aksesuarları günlük işleri kolaylaştıran pratik özellikler sunuyor. Örneğin bisiklet rafı ile bisikletler rahatlıkla taşınabiliyor.


Peki Audi Q3 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte Audi Q3 Sportback teknik özellikleri ve 26 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön