04 / 05 / 2024

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron'un fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron, 15 Şubat 2023 fiyat listesi,..

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron'un fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron, 15 Şubat 2023 fiyat listesi,..

Audi, araçlarının Şubat ayına ait güncel fiyatlarını açıkladı. Yayımlanan listede birçok modele zam geldiği görüldü. Peki Audi e-tron'un fiyatı kaç TL oldu? İşte Audi e-tron, 15 Şubat 2023 fiyat listesi...



Elektrikli otomobillerin üretimi gün geçtikte daha da artıyor. Markalar içten yanmalı motorlarla çalışan araçların üretimini azaltırken, elektrikli otomobillere günden güne daha fazla ağırlık veriliyor. Geleceğin otomobili olarak görülen elektrikli modeller, otomobil üreticileri de bir yarış içerisine sürüklüyor. Audi de bu yarışın içerisinde bir kaç otomobiliyle birlikte yer alıyor. Bu araçlardan bir tanesi de e-tron.

440 kilometreye kadar menzil sunan Audi e-tron'un fiyatı ise aydan aya artmaya devam ediyor. Döviz kurundaki artış, yüksek enflasyon gibi nedenlerle Audi, Şubat ayında Türkiye fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Peki Audi e-tron kaç TL oldu? İşte Audi e-tron, 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

300 kW'a kadar (408 hp) güç üretebilen Audi e-tron'un, 440 kilometre menzili bulunuyor. Audi e-tron hem evde hem de yolda şarj edilebiliyor.

İster bir hafta sonu gezisine, ister bir tatil için daha uzun bir yolculuğa çıkılmış olsun, maksimum 440 km'ye kadar menzili bulunan Audi e-tron'a güvenebilirsiniz. Büyük yüksek voltajlı pil ve akıllı bir geri kazanım sistemi ile Audi e-tron, uzun yolculuklarda da güvenle tercih edilebilir. Hem evde hem de yolda çok çeşitli şarj seçenekleri bulunan otomobilin, MMI sistemi sayesinde araca hizmetler sunuluyor. Sürücüye gerekli rota ile en yakın ve en iyi şarj noktaları sistem üzerinden tarif ediliyor.

Cömert baş ve diz mesafesi rahat oturma olanağı sağlarken yüksek kaliteli malzemeler araç içindekilere konforlu bir yolculuk sunuyor. Neredeyse sessiz denebilecek bir elektrikli sürüşün sağladığı düşük ses seviyesi ise yolcuların rahat bir yolculuk yapmasına imkan tanıyor.

Audi e-tron, Audi tasarımının temel biçimsel deyiminden faydalanmaya devam ederken ayrıca geleceğe yöneliyor.

Peki Audi e-tron’un teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron'un teknik özellikleri ve 15 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön