21 / 05 / 2024

Aura Residence Propa İnşaat'tan 160 bin TL'ye!

Aura Residence Propa İnşaat'tan 160 bin TL'ye!

Propa İnşaat'ın Kartal´da inşa ettiği delüks residence projesi Aura´da 60 ayda sıfır vadeli ödeme ve yüzde 1 peşinatla ev sahibi yapıyor



Kartal´da inşa ettiği delüks residence projesi Aura´da 60 ayda sıfır vadeli ödeme ve yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma planları yapan Propa İnşaat, her keseye göre ödeme planları içeren bir kampanyaya start verdi.

Satışa çıktıkları andan itibaren çok cazip fırsatlar sunduklarını belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, peşinatı olanlar ve küçük bir peşinatla konut sahibi olmak isteyenler için iki yönlü kampanya hazırladıklarını belirtti.

Aura´nın lokasyonu ve özellikleri ile kısa sürede yüzde 40´ının satıldığını açıklayan Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, yeni ödeme kampanyaları ile ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için düzenlenen kampanyaya değindi. Özçiçek, "Kredi faizlerinin düştüğü bu dönemde biz bir adım daha ileri gidiyoruz ve faizi sıfırlıyoruz" diye konuştu.

Yüzde 50 peşinat ödeyenlere sıfır faizle 60 aylık vadenin kampanyanın ilk ayağını oluşturduğunu belirten Özçiçek, "Yüzde sıfır faizli ödeme planı hazırlayan Propa, başka bir alternatif olarak sadece yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkânı da sağlıyor. Yani Aura´da peşinatı olup uzun vadede faiz ödemek istemeyenler, peşinatı olmayanlar ya da parasını elinde tutarak taksitle ev almak isteyenler için çok özel ödeme planları mevcut. Kısa bir süre devam edecek bu kampanya yoğun talep gören 1+1´ler ve 2+1´ler için geçerli" diye konuştu.

1+1 dairelerin 160 bin TL, 2+1´lerin ise 282 bin TL´den başladığına dikkat çeken Özçiçek, "Yüzde 1 peşinat yatıranlar 24 ay sıfır faizli ödeme planından yararlanabiliyor. Yüzde 30 peşinata 36 ay, yüzde 40 peşinata 48 ay, yüzde 50 peşinata ise tam 60 ay sıfır faizli ödeme planı uygulanıyor. Bu sayede faiz maliyetleri hiçbir şekilde tüketicilere yansımıyor, ev almak bir o kadar daha kolaylaşıyor" diyerek sözlerini bitirdi.

Kartal´ın merkezinde, E-5´e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesindeki Propa İnşaat'tan Aura Residence, TEM bağlantı noktasında konumlanıyor. 7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, Aura Club ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor.
Milliyet


Geri Dön