Konut

Aura Residence'ta 6 bin TL peşinatla! Son 1 gün!

AURA Residence'ta fiyatlar 120 bin ila 360 bin TL arasında değişiyor

Kartal'ın merkezinde, E-5'e 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlanan AURA'da, 120 bin TL'ye 48 metrekarelik daire olma fırsatı sunuluyor. Projede 1+1'ler 152 bin TL'den, 110 metrekare 2+1 daireler ise 272 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Propa İnşaat'ın, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Kartal'ın en değerli yerinde hayata geçirdiği projesi AURA Residence'ta bir süredir devam eden AURA Kazanç Kampanyası yoğun ilgi gördü.

Lansmana özel fiyatların devam ettiği ve sadece 6 bin TL peşinatla residence sahibi olma fırsatı sunan kampanyada son gün bu Pazar! AURA Kazanç Kampanyası kapsamında; sadece yüzde 5 peşinatla, masrafsız ve komisyonsuz, 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapmadan ev sahibi olmak mümkün...  20 ay sonra kalan yüzde 20 peşinat ise faizsiz olarak ödeniyor, geri kalan tutara da en düşük oranlarla kredi alınabiliyor. Hem oturum hem yatırım amaçlı değerlendirilebilecek bu eşsiz projede fiyatlar, 4 Temmuz Pazar gününden sonra zamlanacak.
 
AURA'da son günlere özel fiyatların 120 bin ila 360 bin TL arasında değiştiğini bildiren Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, tercihe göre yüzde 40 peşinat ödeyerek banka kredisi kullanmadan 20 ay vadelendirme seçeneği de sunduklarını ifade etti. Özçiçek, kredi kullanmak isteyenler için de Fortis ve Finansbank'ın projeye özel kredi imkânı sunduğunu belirtti. 
 
AURA, yaşam kalitesini yükseltecek zengin sosyal donatıları, güvenlik ve kapalı otopark alanları, muhteşem adalar ve deniz manzarası ve tümü güney cepheli daireleriyle ayrıcalıklı bir proje... En önemli özelliklerinden biri de home-office olarak kullanım imkânı... Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunuluyor. Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve teraslı dairelerin bulunduğu projede, tüm dairelerin tam kata kadar birleştirme özelliği bulunuyor.
 
Kartal-Kadıköy metro durağının önünde ve Adliye Sarayı'na 600 metre mesafede olan AURA, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafesi ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış olan projede tüm daireler güney cephede ve salon ve yatak odaları 3. kattan itibaren tam boy pencerelerden deniz ve adalar manzarasına bakıyor.
 
7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. 

0216 671 19 21

www.propaaura.com
Projeden görüntüler için tıklayın...