Ticari

Autopia Avm’de 318 bin dolara dükkan! Eylül’de teslim!

Beylikdüzü’nde konumlandırılan Autopia Avm projesinde dükkan satışları sürüyor. Haziran ayında açılışı yapılan projede dükkan teslimleri Eylül’de gerçekleşecek



Otomobil alışveriş merkezi konseptinde hayata geçen Autopia projesi Beylikdüzü’nde inşa edildi. 3 katlı tek bloktan meydana gelen Autopia, 46 bin 761 metrekare arsa alanına sahip. Gül ve Keleşoğlu ortaklığı imzası taşıyan projede restoranlar dahil olmak üzere toplam 544 adet ticari ünite yer alıyor.



Minimum dükkan alanının 30 metrekareden başladığı Autopia projesinde 650 metrekareye kadar dükkan bulmak mümkün. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Beylikdüzü Autopia’da dükkan satışları devam ediyor. Projedeki minimum dükkan fiyatı 318 bin dolardan başlarken maksimum fiyat 3 milyon dolara kadar yükseliyor.



Autopia'daki dükkanların ödeme planında dükkan sahibi olmak için yüzde 30 oranında peşinat ödemek gerekiyor. Kalan tutar ise firma bünyesinde sıfır faizle 36 aya kadar vadelendiriliyor ya da banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Autopia AVM’de dükkan teslimleri Eylül ayında gerçekleşecek. 



Birinci ve ikinci el otomobil galerileri ile her zevke ve bütçeye uygun otomobil seçeneklerini barındıran Autopia’da yetkili otomobil servisleri, sigorta, araç alım-satım şirketleri ve bankalar bir arada yer alıyor.


0212 853 33 13

 

http://www.autopia.com.tr/


Gülay ODABAŞI