Genel

Autopia İstanbul ’da 300 bin dolara!

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın ise en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliği ile tematik alışveriş merkezi konseptine farklı bir bakış açısı ve soluk getiren Autopia ’da galeri fiyatları 300 bin dolardan başlıyor

Uluslararası Gayrimenkul Ödüllerinde kazandığı Avrupa'nın 2010 yılındaki en iyi mimari projesi ödülü ile dünya'da yatırımcıların, gayrimenkul şirketlerinin, mimarların, otomotiv ve inşaat sektörünün yoğun ilgisi ile karşılaşan Autopia projesinde galeri fiyatları 300 bin dolardan başlıyor. Yüzde 30 peşinatla 24 ay vade uygulanıyor.

Türkiye 'nin ilk, Avrupa 'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi projesiyle global gayrimenkul dünyasının 2010 yılında odak noktası haline gelen Autopia, Uluslar arası Gayrimenkul Ödülleri 'nde aldığı “Türkiye 'nin ve Avrupa 'nın 2010 Yılındaki En İyi Mimari Projesi ” ödülüyle Türkiye 'de olduğu kadar yurtdışında da ses getirdi. Autopia, yatırım trendlerine getirdiği yeni soluk ve Londra 'da almış olduğu başarıyla Türk-İngiliz İşadamları Derneği 'ne üye olan yabancı işadamlarının da dikkatini çekmeyi başardı.

Autopia projesi üç katlı olarak inşa ediliyor, projede toplam 515 birim bulunuyor. Toplam 46 bin 761 metrekare alana kurulan Autopia Alışveriş Merkezi, 181 bin 609 metrekare inşaat alanına sahip. Autopia 'da en küçük showroom 85 metrekare, en büyüğü ise 400 metrekare olarak belirlendi. Autopia 'da istenilen metrekareye kadar birleştirme yapılabiliyor. Autopia 'nın yapımı 2011 yılının Nisan ayında tamamlanacak ve galeriler sahiplerine teslim edilecek.


0 212 853 33 13

http://www.autopia.com.tr/tr/iletisim.asp

Projeden görüntüler için tıklayınız


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com