27 / 04 / 2024

Autopia'da 2 yıl kira garantili satış dönemini başlıyor! 318 bin dolara!

Autopia'da 2 yıl kira garantili satış dönemini başlıyor! 318 bin dolara!

Autopia,kazanmayı bilen yatırımcılar için 2 yıl kira garantili satış dönemini başlatıyor. Proje kapsamında dükkanların fiyatları 318 bin dolardan ve showroomların fiyatları 333 bin dolardan  başlangıç gösteriyor...



 Kapılarını Haziran  2012 döneminde açmaya hazırlanan, Türkiyenin ilk Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia, benzersiz bir yatırım fırsatı daha  sunuyor.

Autopia,kazanmayı bilen yatırımcılar için 2 yıl kira garantili satış dönemini başlatıyor. Autopiada işyeri sahibi olma avantajı sağlayan kampanyadan geleceğin otomobil dünyasında bugünden sınırlı sayıda yerini almak isteyenler faydalanabilecek.

Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat ortaklığıyla yapımı devam eden ve global gayrimenkul dünyasının 2010 yılında odak noktası haline gelen Autopia projesi, dünya üzerinde benzersiz oluşu ve uluslararası platformlarda kazanmış olduğu ödüllerle, açılışına çok kısa bir süre kala her kesimden yoğun ilgi görüyor.

Projede yer alan  showroomlar 85 ila 633 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Fiyatları da 333 bin dolar ile 3 milyon 67 bin dolar arasında değişiyor. Projedeki 30 ila 35 metrekarelik ofisler 318 bin dolar ile 450 bin dolar; 80 ila 869 metrekarelik servis katı dükkanları 335 bin dolar ile 3 milyon 500 bin dolar; 43 ila 222 metrekarelik yemek katı dükkanları ise 437 bin dolar ile 1 milyon 300 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Otomotiv dünyasının İstanbuldaki yeni merkezi olacak Autopiada tamamlanmak üzere olan satış ve kiralama sürecinden bugünlerde otomotiv distribütörleri, 1. ve 2. El otomobil galerileri, Tekne distribütörleri, Yat satışı yapan firmalar, ATV, Motosiklet, Bisiklet ve akla gelen her türlü taşıt satışı yapan  firmalar, Süpermarket zincirleri, Telekomünikasyon şirketleri, Sigorta Acentaları, Turizm Şirketleri ve Fast food katında yer almak isteyen yiyecek içecek markaları ve zincir kahve markaları faydalanabiliyor.

Geleceğin otomobil dünyası Autopiada devam eden satın alma ve kiralama süreçleri hakkında www.autopia.com.tr adresinden yada 0212 853 33 13 numaralı satış ofisinden çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön