28 / 04 / 2024

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?



Açıköğretim öğrencilerinin heyecanla beklediği AUZEF ara sınavları için geri sayım başladı. Kasım ayı hızla yaklaşırken, öğrenciler sınav takvimi hakkında araştırmalarını hızlandırdılar. 2023 AUZEF güz dönemi sınav takvimi kasım ayında başlayacak.

AUZEF sınav tarihleri 2023

AUZEF Ara Dönem (Vize) Sınavları, 11 Kasım - 12 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak. Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) ise 23 Aralık - 24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecektir. Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) ise 03 Şubat - 04 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

AUZEF sınavları yüz yüze mi online mı?

AUZEF güz dönemi sınavlarının online olup olmayacağına dair henüz bir resmi açıklama yapılmadı. Sınavların nasıl gerçekleştirileceği ile ilgili ayrıntıların yakın süre içinde açıklanması bekleniyor.

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

Auzef sınav tarihlerine nereden bakılır?

Sınav tarihleri ve uygulama kuralları Fakülte Yönetim Kurulu tarafından belirlenir ve bu tarihler, akademik takvimle birlikte resmi web sayfamızdan duyurulur. Sınav takvimi içerisinde yer alan ara sınavlar, bitirme sınavları ve telafi sınavları gibi önemli tarihler, ilgili akademik takvim bölümünde detaylı olarak sunulur.

AUZEF geçme notu kaç 2023?

Öğrencilerin ilgili dersten başarılı kabul edilmesi için 50 puan veya daha fazlasını alması gerekmektedir. Öğrencilerin mezuniyetlerini etkileyen vize, final ve bütünleme sınavları bu üç ders sınavı değerlendirmesine dahil edilmez.

AUZEF sınav sistemi nasıl?

AUZEF öğrencilerinin ara sınavlarında her ders için özel bir sistem vardır.  Örneğin, bir dersin içerisinde toplam 14 ünite bulunuyorsa, öğrenciler bu ders için 7 üniteden sorumlu olacaklardır. Her sınavda belirli bir sistemde 20 soru vardır ve sınav süresi 30 dakikadır. Ara sınavlar dışında özel bir durum veya yönerge belirtilmediği sürece bu kurallar her ders için geçerli olacaktır.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?


Geri Dön