Kim Kimdir?

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey... Daha sonra, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünden mezun oldu

1965 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Şefika Şebnem Ayata Kaplan, 1983 yılında Gaziantep Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Daha sonra, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünden mezun oldu.

HANGİ ALANLARDA ÇALIŞTI?

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan; Şirketler Hukuku, İdare Hukuku, Aile Hukuku, Göç ve Yabancılar Hukuku alanlarında çalışmalar yürüttü. Bunun yanı sıra; Ticaret Hukuku, İş Hukuku ve Borçlar Hukuku konularında da mesleki faaliyetlerde yer aldı.

Peki, Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan meslek dışı hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Ne zaman fahri konsolos oldu? Evli mi ve İngilizce biliyor mu? İşte başarılı Türk iş insanı Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili diğer tüm detaylar...

MESLEK DIŞI HANGİ ALANLARDA GÖREV ALDI?

Meslek dışı faaliyetleri kapsamında 1993 ve 1995 yılları arasında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziantep Şubesi Üyeliği pozisyonunda çalışmalar yürüten Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan, 2001 – 2003 yılları arasında Gaziantep Kulübü Derneği Üyesi pozisyonunda görev aldı. Bunun yanı sıra, Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan, 2007 – 2011 yılları arasında Gaziantep Barosu Disiplin Kurulu Üyesi olarak çalışmalar yürüttü.

DANİMARKA KRALLIĞI GAZİANTEP FAHRİ KONSOLOSU OLDU

Kariyer basamaklarını bir bir tırmanan Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan, 2015 yılından bu yana da Danimarka Krallığı Gaziantep Fahri Konsolosu görevin yürüttü.

Av. Kaplan, bununla birlikte 2016 yılından itibaren Gaziantep Barosu Çocuk Hakları Merkezi Üyesi pozisyonunda çalışmalarına devam etti.

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan, 1989 yılından itibaren Gaziantep’te serbest avukat olarak çalışmalarına başarı ile devam ediyor.

İleri derecede İngilizce bilen ve evli olan Şefika Şebnem Ayata Kaplan, halen avukat olarak Gaziantep’te görev alıyor.

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Gül Ayşe Çolak yurt dışında nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?