02 / 05 / 2024

Avcılar Toya Vista teslim tarihi!

Avcılar Toya Vista teslim tarihi!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Vista

Avcılar Toya Vista teslim tarihi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Toya Grubu tarafından konumlandırılan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...



2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri ile Avrupa Yakası Avcılar'da  Toya Grubu  tarafından hayata geçirilen Toya Vista, toplam 132 adet daireden oluşuyor.


Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir konumda yükselen  Toya Vista  Avcılar, lokasyon olarak Avcılar İDO İskelesi'ne 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı bulunan Toya Vista Evleri için yüzde 5 peşinat sonrasında taksitler 12 ay ertelenebiliyor. Projede 120 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor.


Avcılar Toya Vista teslim tarihi


Avcılar Toya Vista teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. Projede; peyzaj ve dinlenme alanları, fitness center, açık havuz, aktivite alanları gibi alanlar da yer alıyor. 


15. katında bulunan sosyal tesis ile farklı bir mimari plana sahip olan Toya Vista Konutları'nın büyüklükleri 99 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiyor.


Avcılar Toya Vista teslim tarihi hakkında detaylı bilgi için;


Telefon: (0212) 590 90 06 

Web adres: www.toyavista.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön