Kent Haberleri

Avcılar'da tahliye skandalı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan binanın balkonu çöktü, binadan tahliye edilmek istenen vatandaşlar belediyenin kendilerine yer göstermemesi üzerine isyan etti...

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yer alan bir binanın balkonu gece yarısı çöktü. Belediye ekipleri Avcılar'da balkonu çöken binayı boşaltmak istedi. Binada yaşatan vatandaşlar belediye kendilerine yer göstermdiği için binayı boşaltmadı. Sabah'tan Mustafa Bakırhan'ın haberine göre, geçtiğimiz akşam Denizköşkler'de bulunan 7 katlı bir binanın 1 ve 2. kat balkonları yerle bir oldu. Yapılan ihbarlar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri geldi. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 

Olay yerine gelen belediye ekipleri iki balkonu yerle bir olan binayı tedbir amaçlıtahliye etmek istedi. Evlerinden çıkmak istemeyen vatandaşlar, belediyenin kendilerine kalacak yer göstermesini istedi. Yaşanan olayla ilgili önemli açıklamalar yapan bina sakini, "Binayı boşaltmamızı istediler. Mantıken doğru söylüyorlar ama nereye gideceğiz. 14 tane daire var. Birine annesini alsın götürsün diyorlar. Diğer aileler ne olacak? Çocuklar ne olacak? Binayı boşaltmak kolay. Gece yarısı nerede kalacağız? Misafirhane ayarlamıyorlar, 'Spor salonuna sokun' diyoruz. Ona da yok diyorlar. Sokağa çık demekle olmuyor" şeklinde konuştu.
 

Avcılar'da apartmanın balkonu çöktü!