Genel

Avea EmlakHaber Bilgi Servisi ile emlak piyasası cebinizde!

Türkiyenin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, yeni hizmeti olan EmlakHaber Bilgi Servisini Aralık ayında faturalı ve faturasız tüm abonelerinin hizmetine sundu.

Aveanın EmlakHaberleri.com işbirliği ile sunduğu EmlakHaber servisi sayesinde en yeni konut projelerini, emlak piyasasındaki son gelişme ve haberleri cep telefonundan SMS ile takip etmek mümkün.

Avea EmlakHaber Bilgi Servisi, gayrimenkul dünyasından son dakika gelişmeler, TOKİ, Kiptaş, inşaat firmaları, markalı konut projeleri ve inşaat sektöründen en önemli gelişmeleri anında SMS olarak abonenin cep telefonuna iletiyor.

Aboneler Avea EmlakHaber Servisinde ilgi alanlarına  göre emlak veya proje konu başlıklarından haberdar olmak istedikleri birini veya ikisini birden seçerek aboneliklerini hemen başlatabiliyor. Emlak kategorisi emlak sektöründeki her türlü güncel haber, bilgi ve gelişmeyi paylaşırken, Proje kategorisi ise en son konut ve emlak projeleri ile ilgili kısa bilgiyi aktarıyor.

Haftalık sadece 0,99 TL olan Avea EmlakHaber servisine üye olmak için EMLAK veya PROJE veya HEPSI yazarak 3655e SMS göndermek yeterli.

Ayrıntılı bilgiye www.avea.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

AVEA

Türkiyenin en genç ve hızlı büyüyen iletişim operatörü Avea, 2004 yılında kurulmuştur. Şirket, gelişmiş altyapısı ve teknoloji yatırımlarıyla müşterilerine yenilikçi ve kaliteli hizmetler sunmaktadır. Türkiyenin abone başına en çok konuşturan GSM operatörü olan Avea, 2011 yılı üçüncü çeyrek itibariyle 12,5 milyon aboneye sahiptir. 199 ülkede 649 operatörle uluslararası dolaşım anlaşması bulunan şirket, bir Türk Telekom iştirakidir. Aveanın %81,37 hissesi Türk Telekomünikasyon A.Ş.ye, %18,63 hissesi İş Bankası Grubuna aittir.