22 / 07 / 2024

Avenue Residence´ta 97 bin 700 TL´ye!

Avenue Residence´ta 97 bin 700 TL´ye!

Beylikdüzü´nde yapımına başlanan Avanue Residence projesi geçtiğimiz hafta satışa çıktı




Karden İnşaat tarafından inşa edilecek olan Avanue Residence projesinin temeli atıldı ve satışlar başladı. Geçtiğimiz hafta 59 bin TL´den başlayan fiyatlarla satışa çıkan Avanue Residence´ta konutların yüzde 30´u satıldı. Şu an en ucuz konut 97 bin 700 TL´ye, en pahalı konut ise 228 bin TL´ye satılıyor. Firma yüzde 25 peşinatla 12 ay vade yapıyor. Avenue Residence´ta konutların alanları 64 ile 161 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak çeşitlendiriliyor.

Avenue Residence projesi 4 bodrum kat, zemin kat, 14 normal kat ve teras katı olmak üzere 20 kattan oluşuyor. En alt iki bodrum otopark olarak çözüldü, üç kat çarşı katı olarak tasarlandı. Giriş katında yüzme havuzu ve spor salonuyla "Avenue Club" hizmet verecek.

Avenue Residence her katta 16 daire olmak üzere toplamda 224 daireden oluşuyor. Bina iki blok halinde düşünülüp orta kısımda asansör çekirdekleri tasarlanarak birbirine bağlandı. Binada 3 yolcu asansörü ve bir tanede yangın ve yük asansörü bulunuyor.

Binanın en üst kotunda 14. katın üstünde çok amaçlı bir salon ve teras bahçeleri mevcut. Binanın 24 saat güvenliği olup kartlı sistemle giriş sağlanacak.

Isıtma sistemi merkezi ısıtma sistemi olarak çözüldü. Ortak alanlarda jeneratör hizmeti sunuldu. Son deprem yönetmeliğinin uygulandığı Avenue Residence´ta C30 sınıfı betonarme betonu, radye temel altında forekazık sistemi ve bodrum perde çevrelerinde iksa kazıkları yer alıyor. Sosyal ve mimari tasarım çalışmalarının yanı sıra deprem tehlikesine karşın günümüzün modern inşaat teknolojisine de yer verildi.

3 bin 400 metrekare alana kurulan Avenue Residence´ın inşaat alanı ise 3 bin metrekare. Projede konutlar 2012 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek.

(0212) 852 34 81

www.avenueresidence.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön