09 / 05 / 2024

Avina İnşaat Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Avina İnşaat Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Erkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi, Piri Mehmet Paşa Caddesi'nde kuruldu.



Avina İnşaat Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Erkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi, Piri Mehmet Paşa Caddesi'nde kuruldu. 


Avina İnşaat Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak 2- İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi,alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley,parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları,izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazırkapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Yurt içi ve yurtdışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek,  4- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 5- Yakıt olarak kullanılan her türlü orman ürünlerinden başta odun olmak üzere ve diğer türevlerinin alımı satımı, pazarlanması, ithalat ve ihracatını. 6- Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 7- Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 8- Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak.  9- Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 10- Bilgisayar yedek parçaları imalatı, alım satımını, ithalat, ihracatını yapmak, montajını yapmak. 11- Her türlü yangın algılama sistemleri, gaz algılama sistemleri, hırsızlık alarm sistemleri, kapalı devre güvenlik sistemleri, yangın söndürme sistemleri ithalat, ihracatı, satışı, montajı, bakımını yapmak.



Geri Dön