05 / 05 / 2024

AVM'ler kampanyalar için gaza bastı!

AVM'ler kampanyalar için gaza bastı!

İstanbul’da sayıları her geçen gün artan alışveriş merkezleri, rekabette öne geçebilmek için kampanyalarda gaza bastı. Kampanyaların gözde hediyesi ise otomobil



İstanbul’da sayıları her geçen gün artan alışveriş merkezleri, rekabette öne geçebilmek için kampanyalarda gaza bastı. Kampanyaların gözde hediyesi ise otomobil... Alışveriş merkezlerine gelerek 50 TL ve üstünde alışveriş yapanlar Chery, BMW, Dacia, Suzuki ve Mercedes kazanma fırsatı yakalıyor. İşte alışveriş merkezlerin düzenlediği kampanyaları:

* Astoria Alışveriş Merkez: 28 Şubat 2011 tarihine kadar aynı gün içinde toplam 100 TL’lik alışveriş yapanlar BMW 320d sedan otomobil için çekiliş hakkı kazanıyor.
* Optimum Outlet: Yıl sonuna kadar aynı gün içersinde toplamda 75 TL’lik alışveriş yapan herkes yapılacak çekilişle 1 adet Suzuki Grand Vitara kazanabilecek.
* Carousel: 15. yaş gününe özel hazırladığı kampanya ile 15 Şubat 2011 tarihine kadar her 100 TL’lik alışverişte 5 adet Kimo Lusso, 5 adet Tiggo 3 Lusso ve 5 adet Tiggo Lusso Alt 2.0’ı ziyaretçilerine hediye etmeye hazırlanıyor.
* Star City: 5 Ocak’a kadar sürecek kampanyada gün içinde toplam 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkesi çekilişe katılarak 4 adet Dacia Duster, 40 adet Exper Style netbook, 40 adet Samsung 32 LCD TV ve 80 adet Casio Z35 Fotoğraf Makinesi’nden birini kazanma şansı sunuluyor.

100 TL’ye otomobil

İstinye Park’ta 100 TL’lik alışveriş yapan ve çekilişe katılan herkes çekiliş sonucunda son model bir Mercedes SLK 200 K kazanma şansı yakalıyor.
 
Türkiye/Tülay Dur 


Geri Dön