Kent Haberleri

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri... Haftanın hemen hemen her günü yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri merakla araştırılıyor

Kurban Bayramı'nda AVM'lerin saat kaçta açılıp kapanacağı merak ediliyor. Haftanın hemen hemen her günü yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri merakla araştırılıyor. 

Yarın Kurban Bayramı'nın ilk günü. Arefe günü ve bayramda AVM'lerin çalışma durumu sık sık araştırma konusu oluyor. 

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri 2023! İşte merak edilen Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

Kurban Bayramı'nda memuralara idari izin verilmesinin ardından 9 günlük tatil imkanı doğdu. Bu gelişmenin ardından 'Bayramda AVM'ler açık mı?' sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. 

Her gün yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği alışveriş merkezlerinde, bayramlar ile yılbaşında çalışma saatleri değişebiliyor. 

AVM'ler genel olarak, haftanın her günü sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. 

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri 2023! İşte merak edilen Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te hangi saatlerde açık olacak? AVM çalışma saatleri Kurban Bayramı 2023! 

Alışveriş merkezleri Kurban Bayramı'nın arefe gününde yani bugün saat 10:00'da kapılarını misafirlere açtı. Arefe günü için kapanış saati değişti. AVM'ler bugün saat 24:00'te kapılarını kapatacak. 

AVM'ler Kurban Bayramı'nın birinci gününde ise (28 Haziran Çarşamba) saat 15:00'te hizmete açılacak ve 22:00'de kapanacak. 

Kurban Bayramı'nın diğer günlerinde ise alışveriş merkezleri her zamanki gibi saat 10:00'da açılacak, saat 22:00'de de kapılarını kapatacak. 

AVM'LERDE TRAFİK ARTTI

Seçimin ikinci turundan itibaren AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği katlanmıştı. Nasıl Bir Ekonomi'den Yener Karadeniz'in aktardığına göre; Türk Lirası'ndaki değer kaybı turist alışverişine hareket kazandırdı ve AVM trafiğinde yüzde 15 artış yaşandı. 

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel de konuya ilişkin açıklamasında babalar günü, okulların kapanması ve tatil hazırlıkları nedeni ile perakende sektöründe satışların hareketlendiğine dikkat çekerek, "Söz konusu harekette tabi ki zam gelecek endişesi de etkili. Elektronik, beyaz eşya ve bilgisayar satışlarının arttığını gözlemliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Euro’da yeni zirve! 1 euro 29 TL'ye dayandı! 

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

2+1 prefabrik ev 289 bin TL'ye, 3+1 454 bin TL'ye düştü! İşte kampanyalı prefabrik ev fiyat listesi...

Trafik sigortasına asgari ücret ayarı geliyor! Trafik sigortasında maliyet yüzde 40 artacak, fiyatlar katlanacak!