AVM

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? Dikkat! Kapıda kalabilirsiniz!

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı yüz binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki AVM'ler Kurban Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? Gelelim bu soruların yanıtlarına...Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar "AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı yüz binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar "AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

Peki AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? gelelim bu soruların yanıtlarına...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar "AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

Her gün yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilen alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri yılbaşı ve bayramlarda bazı değişiklikler gösterebiliyor.  Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar "AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

AVM'ler Kurban Bayramı 2022'de açık mı ya da AVM'ler bayramda kaçta açılıyor sorularının yanıtlarından önce alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri hakkında bazı bilgiler paylaşalım.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan sokağa çıkma kısıtlamaları dışında haftanın tüm günleri hizmete açık olan alışveriş merkezleri genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında açık oluyor. 

Peki alışveriş merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kurban Bayramı, her gün yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerini de etkiledi. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

AVM'ler bayramda açık mı? AVM'ler Kurban Bayramı'nda kaçta açılıyor? 

Açılış ve kapanış saatleri merak edilen ve araştırılan alışveriş merkezleri Kurban Bayramı'nın  ilk gününde saat 15:00'te hizmete açılacak ve 22:00'de kapanacak. Kurban Bayramı'nın diğer günlerinde ise 10:00'da açılıp, 22:00'de kapanacak. 

Akasya AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte dev AVM'nin piyasa değeri!

Kanal İstanbul manzaralı araziye yeni imar planı! O bölgede  AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek!