GYO

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri belli oldu! 

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değerini resmen açıkladı. Peki Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...  Avrasya GYO Arnavutköy gayrimenkulleri, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alıyor

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellere ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. 

Avrasya GYO Arnavutköy gayrimenkulleri, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alıyor. 

Peki Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 parsel, “Beş Adet Bir Katlı Bir Adet İki Katlı Betonarme İş Yeri ve Arsası” niteliğine sahip. Parselin yer aldığı bölgeye, İstanbul havalimanı güneyinde bulunan D020 kara yolu üzerinden batı istikametine doğru ilerlerken Durusu Park caddesi ile kesişiminden sağa dönüldükten sonra, Durusu Park caddesi üzerinde yaklaşık 185 metre ilerlenerek ulaşılır. 

tıklayın

Değerleme raporu için tıklayın

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu!