28 / 04 / 2024

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parseller ile ilgili ön protokol imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group Teknoloji Sağlık ve Turizm A.Ş. ile 26 Kasım 2019 tarihinde ön protokol imzaladı.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Portföyünde İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group Teknoloji Sağlık ve Turizm A.Ş. ile 26.11.2019 tarihinde ön protokol imzalanmıştır. 

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki arsası için Yapı Kayıt Belgesi aldı!
 


Geri Dön