01 / 05 / 2024

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'nı kiraya verdi!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'nı kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Samsun Havza Otogarı'nı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'ye kiralayacağını belirtti.




Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün yaptığı açıklamada Samsun Havza Otogarı'nı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'ye kiralayacağını belirtti. İşte Avrasya GYO'nun o açıklaması...





Açıklamalar


Şirketimiz aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun İli Havza ilçesi İnönü Mahallesi B.A. Pafta 653 Ada 2 Parsel'inde bulunan Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kiracısı olan Havza Seyahat Terminal İşletmeleri Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti.(Eski Ünvanı:Gökmentur Turizm Terminal İşletmeciliği Taş.San.Tic.Ltd.Şti) ile olan kira sözleşmesi karşılıklı olarak anlaşılarak fesh edilmiştir.


Samsun İli Havza ilçesi İnönü Mahallesi B.A. Pafta 653 Ada 2 Parsel'inde kayıtlı 10.312,44 m2'lik alan üzerine kurulu 2 katlı betonarme otogar binası, arsası ve üzerinde bulunan tüm müştemilatı ile birlikte 01.09.2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere özel durum açıklaması ekinde yer alan değerleme raporunda bulunan aylık kira bedelinin üzerinde bir fiyat olan aylık 50.000 TL+KDV bedelle Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'ye kiralanmasına karar verilmiştir.

Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. Şirketimiz ile ilişkili taraf değildir.




Dosya için tıklayın



Dosya için tıklayın


Geri Dön