GYO

Avrasya GYO, Samsun Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesini 1 yıl daha uzattı...

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşme süresinin uzatılması hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına ve kira bedelinin aylık KDV Dahil 484 bin TL olarak belirlenmesine ve 1 Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verildi. 

Avraysa GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesinin 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve kira bedelinin aylık KDV Dahil 484.000.-TL olarak belirlenmesine ve 01.09.2018 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verilmiştir.