28 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..



Dün kapılarını açan ve yarın sona erecek olan Expo Turkey by Qatar Fuarı’na sektörün öncü firmalarından Artaş İnşaat da katıldı. 


Artal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, fuara ilişkin görüşlerini paylaştı. Çetinsaya, “Expo Turkey by Qatar Fuarı, Türk-Katar ilişkilerini güçlendirecek. Konut satışı her zaman olur ama bütün mesele Katar ile aramızdaki ilişkileri güçlendirmek” dedi.


Geçen sene de fuara katıldıklarını ifade eden Çetinsaya, her sene fuara katılmayı düşündüklerini söyledi. Çetinsaya, bu yıl düzenlenen fuarın geçen yıla göre daha başarılı olduğunu ve bunun her sene daha iyi olacağını belirtti. 


Avrupa Konutları Yamanevler başlıyor

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Çetinsaya, “Şu an devam eden 8 şantiyemiz bulunuyor. Ayrıca devam eden Ümraniye Yamanevler projemiz var. Önümüzdeki dönemde inşaatına başlayacağımız Arıcılar projemiz var. Arıcılar projemiz Mart ayında satışa çıkacak” dedi. 

 


Esra Nur AÇKI/EXPOTURKEYBYQATAR2018

 


Geri Dön