Proje Güncel

Avrupa Konutları Ata nerede? Avrupa Konutları Ata fiyat listesi! 

Avrupa Konutları Ata nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Ata fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... projesi olan Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat  merakla beklenen yeni projesi için de start verdi

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 2. projesi olan Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat  merakla beklenen yeni projesi için de start verdi.

Artaş İnşaat'ın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilecek. Henüz ön talep döneminin başlamadığı proje Avrupa Konutları Ata ismiyle inşa edilecek.

Artaş İnşaat'ın en yeni projesi Avrupa Konutları Ata projesi ile ilgili detaylar henüz netleşmedi. Proje ile ilgili detaylar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Peki Avrupa Konutları Ata nerede? Avrupa Konutları Ata fiyat listesi açıklandı mı? İşte detaylar...

Avrupa Konutları Ata nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece yanıtını verebiliriz.

Avrupa Konutları Ata nerede?

Avrupa Konutları Ata fiyat listesi açıklandı mı?
Avrupa Konutları Ata fiyat listesi henüz belli olmadı. Avrupa Konutları Ata fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Avrupa Konutları Esentepe detayları
Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi geçtiğimiz Ağustos'ta satışa çıkarmıştı.

 Avrupa Konutları Esentepe projesinin arsa alanı 39 bin 730 metrekare olarak açıklandı.. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Esentepe projesinde  12 blokta 865 daire ve ticari ünite yer alıyor.

Satışların resmen başladığı Avrupa Konutları Esentepe E 5 Karayolunun yanı başında inşa ediliyor.  Söz konusu proje, metro, otobüs,  deniz otobüsü, minibüs gibi ulaşım ağları ile çevrili bir lokasyonda yer alırken, eğitim ve sağlık kurumlarının yanı sıra Kartal Adliyesi’ne yakın bir konumda yer alıyor. 

Web: https://www.artasgrubu.com/

Avrupa Konutları Yenimahalle 9 soruda tüm detaylarıyla!

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor!