Proje Güncel

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı? Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak? 

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı ve Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....projesi olan Avrupa Konutları Esentepe projesini geçtiğimiz Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat  merakla beklenen yeni projesi için de start verdi

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 2. projesi olan Avrupa Konutları Esentepe projesini geçtiğimiz Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat  merakla beklenen yeni projesi için de start verdi.

Artaş İnşaat'ın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükselecek. Henüz ön talep döneminin başlamadığı proje Avrupa Konutları Ata ismiyle hayata geçirilecek.

Artaş İnşaat'ın en yeni projesi Avrupa Konutları Ata projesi ile ilgili detaylar henüz belli olmadı.  Proje ile ilgili detaylar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Peki Avrupa Konutları Ata nerede? Avrupa Konutları Ata fiyat listesi açıklandı mı? İşte detaylar...

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı ve Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları....

Avrupa Konutları Ata projesi nerede?

 

 

Avrupa Konutları Ata fiyat listesi belli oldu mu?
Avrupa Konutları Ata projesinin fiyat listesi henüz belli olmadı. Avrupa Konutları Ata fiyat listesi 2022 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı mı? Avrupa Konutları Ata ne zaman satışa çıkacak?

Avrupa Konutları Ata projesi henüz satışa çıkmadı. Projede yer alan konutlar için önce ön talep toplanacak, daha sonra ise ön satış dönemi başlayacak.

Avrupa Konutları Esentepe satışta
Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden Artaş İnşaat merakla beklenen projesini geçtiğimiz Ağustos'ta satışa çıkarmıştı.

Satış sürecinin devam ettiği Avrupa Konutları Esentepe'nin arsa alanı 39 bin 730 metrekare olarak açıklandı. Projede 12 blokta 865 daire ve ticari ünite yer alıyor.

Satışların resmen başladığı Avrupa Konutları Esentepe E 5 Karayolunun yanı başında hayata geçiriliyor.  Söz konusu proje, metro, otobüs,  deniz otobüsü, minibüs gibi ulaşım ağları ile çevrili bir lokasyonda yükseliyorken, ayrıca eğitim ve sağlık kurumlarının yanı sıra Kartal Adliyesi’ne yakın bir konumda bulunuyor. 

 

Web: https://www.artasgrubu.com/

Avrupa Konutları Yenimahalle 9 soruda tüm detaylarıyla!

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor!