Genel

Avrupa Konutları Atakent 2'de teslimler 15 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) yapılan yazılı açıklamada, gelecek yıl Mart ayında teslim edilmesi planlanan konutların planlanandan 8 ay önce teslim edilmeye başlanacağı belirtildi

Konutların 15 Temmuz itibariyle teslim edilmeye başlanacağı vurgulanan açıklamada, yaklaşık 140 milyon liralık yatırım yapılan projede 300 milyon liralık ciro elde edildiği ve TOKİ´ye 110 milyon liralık kaynak sağlandığı kaydedildi.

Açıklamada, bu projeden ev alanların bir araya geldiği ve Atakent 2 Projesi´nin rekreasyon alanında yapılan "Komşularla Tanışma" partisine TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve projeyi hayata geçiren Artaş, Gün-er İnşaat Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya´nın da katıldığı bildirildi. TOKİ Başkanı Bayraktar´ın, tanışma partisinde yaptığı konuşmada bölgenin daha önce Halkalı olarak anıldığını ve çok kıymet verilmeyen bir lokasyon olarak görüldüğünü dile getirdiği ve daha sonra şunları kaydettiği belirtildi:

"TOKİ ve Avrupa Konutları markasının birlikte yaptıkları projelerde, 5 yıldızlı bir tatil köyünü hatırlatan, her türlü konfor ve ayrıcalığın düşünüldüğü, İstanbullular´a yakışan yaşam tarzları üretiliyor. Artık bu bölge Atakent olarak anılıyor ve şehrin en güzde mekanlarını bünyesinde barındıran, kaliteli yaşam alanlarının yükseldiği bir semt olarak göz kamaştırıyor."

Süleyman Çetinsaya´nın da partideki konuşmasında 82 dönümlük arazide 196 bin metrekarelik inşaat yaptıklarını kaydettiği vurgulanan açıklamada, müşterilerine sadece ev değil, yeni bir yaşam tarzı ve iyi komşular da sunabilmeyi çok önemsediklerini söylediği bildirildi.

Açıklamada, Çetinsaya´nın Avrupa konutlarının farklı projelerinde son 5 yılda 6 bine yakın kişiyi ev sahibi yaptıklarını vurguladığı da kaydedildi.

"Avrupa Konutları Atakent 2 Projesi"nin tesliminin Ağustos ayı sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.
AA

www.avrupakonutlari.com

0212 444 38 25

Projeden görüntüler için tıklayınız!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ, daireleri 8 ay erken verdi

Kooperatiflerin yaptığı maketten daire alınıp teslim tarihinin yıllarca geciktiği günler geride kaldı. Şimdi inşaat teknolojisinin gelişmesi, tünel kalıp sisteminin de kullanılmasıyla maketten satılan daireler sahiplerine belirtilen tarihten de erken teslim edilebiliyor.

İstanbul İkitelli semtinde TOKİ (Toplu Konut İdaresi) ile Avrupa Konutları Atakent 2 projesinde, hasılat paylaşımı karşılığı 1.108 konut inşa eden Artaş İnşaat, daireleri sahiplerine 8 ay erken teslim etti. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 140 milyon liralık yatırım yaptığı projeden 300 milyon liralık hasılat elde ettiğini, bundan da TOKİ'nin payına 110 milyon lira düştüğünü söyledi. Sözleşmede belirtilen tarihten 8 ay önce daireleri sahiplerine teslim etmeye başlayan Süleyman Artaş, Avrupa Konutları'na taşınacak aileler için sitenin bahçesindeki havuz başında 'komşularla tanışma' partisi verdi. Projeyi hayata geçiren Artaş, Gün-er İnşaat Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 82 dönümlük arsada 196 bin metrekarelik inşaat yaptıklarını belirterek, "Projemizden ev alan müşterilerimiz artık komşu. Komşuluk bizim için kutsal. Bu ay başlayacak komşuluklar öncesi ilk tanışma partisini de biz düzenliyoruz." dedi. Atakent-2 projesinin başlangıcında daire alanların evleri yüzde 70 değer kazandı. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da, bir tatil köyünü andıran konutları erken tesliminden dolayı Süleyman Çetinsaya'ya teşekkür etti.
Zaman