Genel

Avrupa Konutları Atakent 3'te 216 bin TL'ye!

Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman çetinsaya, bu satış başarısının ardında müşterilerin güveni ve Avrupa Konutları projelerinin yüksek prim getirisi olduğunu kaydetti

Atakent 3 projesinde 5 günde 1000 konut satarak önemli bir başarıya imza atan Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman çetinsaya, bu satış başarısının ardında müşterilerin güveni ve Avrupa Konutları projelerinin yüksek prim getirisi olduğunu kaydetti. 14 Ocak'ta metrekare fiyatı 2 bin 400 TL'den satışa çıktıklarını anlatan çetinsaya, 'Aradan 15 gün geçti, şu anda metrekare satış fiyatı 2 bin 700 TL'ye ulaştı. Bu rakamın nisan, mayıs gibi 3 bin 500 TL'yi bulacağını düşünüyorum' dedi.

'TÜM PROJELERİ KAZANDIRDI'
Süleyman çetinsaya, Avrupa Konutları markasının güvenle özdeşleştiğini belirterek, 'Bugün yaptığımız her proje yoğun ilgiyle karşılanıyor. Bugüne dek tüm Avrupa Konutları projelerimizde erken teslimler yaptık ve bunun yanında tüm projelerde ev sahiplerine büyük kazançlar sağladık. Projemizi inşallah 18'ayda tamamlayıp teslim edeceğiz' dedi.

MEYDANI VE KORUSU VAR
çetinsaya, Avrupa Konutları Atakent 3'ün yüzde 85'i yeşil alanlara ayrıldığını proje içinde bir kent meydanı, 45 bin metrekarelik bir koru, 4 yıldızlı bir otel, 15 mağaza, eczane, cafe ve restoranların yer alacağını anlattı. Proje alanı içindeki 45 bin metrekarelik ormanlık alan da koru olarak değerlendirilecek. Bu koru içinde yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları gibi ortak alanlar yer alacak.

Sabah Emlak

Avrupa Konutları Atakent 3 galerisi için tıklayınız!

0212 444 0 380
http://www.avrupakonutlari.com.tr/