19 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Atakent'te son blok satışta!

Avrupa Konutları Atakent'te son blok satışta!

Avrupa Konutları markasını dördüncü kez Atakent'e taşıyan Artaş İnşaat, 23 bin 300 metrekarelik alanda inşa ettiği yeni projesini 'tatil köyü konforunda konut' yaklaşımıyla geliştirdi



ARTAŞ İnşaat; Avrupa Konutları markasını dördüncü kez Atakent'e taşıyor. Atakent'te inşa ettiği 4 bin 768 konutla bölgeye değer katan Artaş İnşaat, yeni projesi Avrupa Konutları Atakent 4'ü bölgenin merkezinde, 23 bin -300 metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediyor. Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projelerde 'tatil köyü konforunda konut' konseptini benimseyen Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4'ü de aynı yaklaşımla geliştirdi. 


220 MİLYON TL YATIRIM

1 + 1 'den 4+ l'e kadar farklı tiplerde balkonlu ve teraslı daire seçeneklerinin sunulduğu projede; peyzaja ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor. Kapalı yüzme havuzlan, fitness ve spa merkezi, sauna, hamam, çok amaçlı spor alanları, futbol sahası, tenis kortu, koşu parkuru, süs havuzlan ile parkların yer aldığı projenin ticari ünitelerinde ise site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği dükkanlar bulunacak. 485 konuttan oluşan Avrupa Konutları Atakent 4 ile Avrupa Konutları markalı 14'üncü projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, 220 milyon TL'lik bir yatırıma imzasını atıyor. 


SON BLOK SATIŞTA

ARTAŞ inşaat, Atakent'teki dördüncü projesinin son konut bloğunu satışa sundu. Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgi gören projede daireler hızla sahiplerini buluyor. Estetik mimarisiyle de bölgenin çehresine değer kazandıran Avrupa Konutları Atakent 4'ün mimarisinde SPDO Mimarlık Sabri Paşayiğit'in imzası bulunuyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2017'nin Aralık ayında yapılacak. 


Web: http://www.avrupakonutlari.com/


Takvim


Geri Dön