Proje Güncel

Avrupa Konutları Esentepe nerede? 

Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ön talep süreci toplayan Avrupa Konutları Esentepe projesi ile ilgili detaylar...Projelerde ön talep süreci devam ederken Artaş İnşaat bir projesi için daha ön talep sürecini başlattı

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Saklıvadi projelerini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Projelerde ön talep süreci devam ederken Artaş İnşaat bir projesi için daha ön talep sürecini başlattı.

Artaş İnşaat'ın merakla beklenen yeni projesi Avrupa Konutları Esentepe ismiyle yükselecek. 

Tema İstanbul 2

Peki Avrupa Konutları Esentepe projesi nerede? Avrupa Konutları Esentepe projesinin lokasyon bilgisi hakkında bilgi vermeden önce satış sürecinin devam ettiği Tema İstanbul 2 ile ilgili bazı bilgiler verelim.

Tema İstanbul 2'de satışlar tam gaz

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat'ın Mesa, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa ettiği Tema İstanbul 2 projesinde satışlar sürüyor. 

Halkalı Atakent bölgesinin en büyük Ortak Girişim yatırımı olan Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı çok kısa bir sürede satılmıştı.

<#resim2

Tema İstanbul 2

Ayazağa'ya Avrupa Konutları Saklıvadi, Bağcılar'a Avrupa Konutları Yenimahalle

Ayazağa'da inşa ettiği Avrupa Konutları Saklıvadi ve Bağcılar'da inşa ettiği Avrupa Konutları Yenimahalle projesiyle dikkat çeken Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Esentepe projesini ne zaman satışa çıkaracağı henüz açıklanmadı. 

Merakla beklenen Artaş İnşaat Avrupa Konutları Esentepe projesi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Avrupa Konutları Esentepe nerede? 
Avrupa Konutları Esentepe nerede sorusuna proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek yanıtını verebiliriz.


Web: https://www.artasgrubu.com/en-us/project/avrupa-konutlari-esentepe/