28 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'de 2+1 daireler 800 bin lira!

Avrupa Konutları Kale'de 2+1 daireler 800 bin lira!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Bugün Çırağan Sarayı'nda basına tanıtımı yapılan Avrupa Konutları Kale projesi resmen satışa çıktı. Toplam 599 konut, 30 mağaza ve 52 ofisten meydana gelen projenin detaylarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...



Avrupa Konutları Kale de 2+1 daireler 800 bin lira!

Eclipse Maslak, Tema İstanbul, Avrupa Konutları Tem 2 ve Vadi İstanbul projesinin satışlarına devam eden Artaş İnşaat, bugün  Avrupa Konutları Kale  projesi için Çırağan Sarayı'nda basınla bir araya geldi.


İstanbul Avrupa yakasında Cevizlibağ'da Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde hayata geçirilen Avrupa Konutlar Kale projesi 650 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Avrupa Konutları Kale basın toplantısı için tıklayınız


5 bin 200 civarı ön talebi kısa sürede satışa çevireceğiz!


İstanbul surlarına yakın mesafede konumlanan Avrupa Konutları Kale projesi “Her şeyin başladığı nokta” sloganıyla basınla lanse edildi. Projenin 1 - 1 buçuk yıllık çalışma sonucu tamamlandığını ifade eden Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Ön talep döneminde 5 bin 200 civarı ön talep topladık. Talepleri kısa zamanda satışa çevirmeyi umuyoruz. İnşallah iki hafta gibi kısa sürede satışları tamamlayacağız” dedi.


Kale ve Artaş'tan 1 proje daha!


Toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, "Zamanında rahmetli babam Sadık Özgür’ün geleceği görerek oluşturduğu arsa stokları üzerinde yavaş yavaş çalışmalara başladık. Artaş Grubu’yla bu projede bir araya geldik. İnşallah bir başka projeyi daha Artaş Grubu’yla geliştireceğiz. Yakında bu projeyi de açıklarız” dedi.


Sedat Özgür, İstanbul'da Güngören, Çobançeşme ve Avcılar olmak üzere çeşitli bölgelerde toplam 400 bin metrekare, şehir dışında ise Çorlu bölgesinde 4 bin dönüm arazi stokları olduğunu ifade etti.


Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi ortalama 7 bin lira!


Yüzde 1 KDV avantajı bulunan Avrupa Konutları Kale projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde 599 adet daire, 30 adet mağaza ve 52 adet ofisten meydana geliyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 800 bin liradan başlıyor. 4+1 dairelerin maksimum fiyatları ise 1 milyon 986 bin lira olarak belirlendi.


Avrupa Konutları Kale projesinde teslimlerin 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde 1+1 daireler 77 metrekare ile 80 metrekare, 2+1 daireler 102 metrekare ile 136 metrekare, 3+1 daireler 165 metrekare ile 179 metrekare, 4+1 daireler ise 210 metrekare alanlarla dizayn edildi.


Az katlı bloklar halinde inşa edilen Avrupa Konutları Kale projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve açık spor alanları ile konutlara ait 1.350 araçlık kapalı otopark bulunuyor.


Avrupa Konutları Kale de 2+1 daireler 800 bin lira!


Cevizlibağ Topkapı arasında E-5 Karayolu'nun hemen yanında yükselen Avrupa Konutları Kale projesi merkezi konumu sayesinde bir çok noktaya ulaşımda kolaylık sağlıyor. Proje, metrobüs ve tranvay duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Avrupa Konutları Kale nerede?

Adres: Maltepe mah. Londra asfaltı cd. No:32 Cevizlibağ / Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön