27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 



Bodrum girişinde yer alan ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın da evinin olduğu Swissotel Residences Bodrum Hill el değiştirdi. 

Projenin içerisinde yer alan otel ve villalara hizmet sunan şirket Avrupa Konutları tarafından satın alındı. Satın alınma resmi olarak henüz yapılmadı ancak tarafların anlaştığı ve önümüzdeki günlerde konuya ilişkin açıklama yapacağı öğrenildi.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill i satın aldı!

Patronlar Dünyası'ndan Meltem Günay'ın haberine göre; Bodrum Kalesi, Kos Adası ve Karaada manzarasına hakim olanSwissotel Residences Bodrum Hill, Çağdaş İnşaat tarafından 32 dönüm üzerinde hayata geçirildi. Proje 124 odalı otel ve bağlı rezidanslardan meydana geliyor. 

Toplam 55 ünitenin bulunduğu projede konutlar 90-559 metrekare aralığında daire, dubleks ve villa seçeneklerinden oluşuyor. 

Satın alımla ilgili resmi açıklamanın  gelecek günlerde değerlendirme raporunun tamamlanmasından sonra açıklanması bekleniyor. Projedeki villalar şahıslara ait ancak villa sahipleri otelin açık/kapalı havuzları, restoran-bar, spa, fitness center, masaj odaları, Türk hamamı, toplantı odaları ve diğer seçkin hizmet ünitelerinden yararlanabilme imkanına sahip olacaklar. 

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill i satın aldı!

Ayrıca, projedeki ev sahipleri Swissotel kirama sistemine dahil edilerek dilerlerse konutlarını işletmeye kiraya verebiliyor. 

Avrupa Konutları'nı hayata geçiren Artaş Grubu tarafından geçtiğimiz aylarda da Profilo AVM satın alınmıştı. Söz konusu AVM yıkılacak ve yerine yeni konut projesi inşa edilecek. 

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!


 


Geri Dön