Yeni Projeler

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...jpg'/>Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat yeni projeleri için start verdi

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat yeni projeleri için start verdi.

İstanbul'un iki yakasında yeni projeler inşa edecek olan Artaş İnşaat merakla beklenen projelerini çok yakın zamanda satışa çıkaracak. 

İşte Artaş İnşaat'ın yakın zamanda satışa çıkarması beklenen projeler ile ilgili merak edilen detaylar...
 

Avrupa Yakası Yenimahalle'yle 766 yeni konut geliyor

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek. 48 bin 632 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Avrupa Konutları Yenimahalle projesinin inşaat alanı 205 bin 681 metrekare olarak belirlendi.

17 blok olarak yükselecek olan Avrupa Konutları Yenimahalle projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.  Projede 1+1erden 10 adet, 2+1lerden 305 adet ve 3+1lerden 451 adet bulunacak. Söz konusu projenin 2023 yılının Kasım ayında tamamlanması planlanıyor. 

Peki Avrupa Konutları Esentepe projesi nerede inşa edilecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Avrupa Konutları Esentepe'de ön talep avantajı

Artaş İnşaat'ın bir diğer yeni projesi Avrupa Konutları Esentepe adıyla hayata geçirilecek. Ön talep sürecinin devam ettiği Avrupa Konutları Esentepe projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilecek.

Proje ile ilgili detaylar netleşir netleşmez Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Yenimahalle'yle Bağcılar'a 766 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Çamlıvadi'de 60 ay vade fırsatı!

Web: https://www.avrupakonutlari.com/