Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Beklenen rakam sonunda paylaşıldı! Euronun yönü resmen böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Para Politikası Kurulu faiz toplantısı takvimini açıkladı. Hemen ardından uzmanlar rakam paylaştı. Peki euro ne kadar olacak? Euro/TL yükselecek mi, düşecek mi? ECB'nin "şahin" adımlarla hareket ettiği dönemde, yatırımcıların tedirgin piyasa takibi ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı öncesinde, yatırımcılar politika faizinin ne yönde olacağını merak ediyor. ECB'nin "şahin" adımlarla hareket ettiği dönemde, yatırımcıların tedirgin piyasa takibi ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Avrupa Merkez Bankası açıkladı!  Beklene rakam sonunda paylaşıldı! Euronun yönü resmen böyle olacak!

AVRUPA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Para Politikası Kurulu faiz toplantısı takvimi resmen belli oldu.

Buna göre; ECB mayıs ayı faiz kararı toplantısı 4 Mayıs günü yapacak. Toplantı sonrası faiz kararı saat 16:15'te açıkalanacak.

İmalat sanayi PMI, bölge genelinde 50 seviyesinin altındaki seyrini sürdürerek daralmanın olacağına işaret ediyor. Henüz enflasyonla mücadelede sona gelinmemesi ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) "şahin" adımlarına devam edeceği beklentisi fiyatlamaları bir haylü zor hale getiriyor.

Banka'nın, mayıs ve temmuz toplantılarında 25'er baz puan faiz artıışına gitmesi bekleniyor.

Peki euruo ne kadar olacak? Euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro kaç lira olur? 

EURO/TL NE OLUR? EURO KAÇ LİRA OLACAK?

Euro için en kritik açıklama Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten Geldi. Memiş, haziran ayında euronun 30 TL'ye kadar yükseleceğini öngörüyor. Yatırımcılara ise dolara değil euroya yatırım yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Peki bugün euro/TL ne kadar? Euro kaç lira? Euro kaç lira oldu? 10 Nisan 2023 euro kaç TL?

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL EURO/TL KURU KAÇ LİRA? 10 NİSAN 2023 EURO/TL KURU!

10 Nisan 2023 euro/TL yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bugün euro alış fiyatı 21,39 TL, satış fiyatı ise 21,47 TL. Euro dolar paritesi 1,0907 seviyesinde değerleniyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!