Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine sonrası Euro güne rekorla başladı. Avrupa Merkez Bankası'ndan ise kritik açıklama geldi. Euro 10 gün sonra böyle olacak.  Hfatanın ilk işlem gününde dolar ve euro güne rekorla başladı

Cumartesi günü açıklana yeni Kabine sonrası döviz kurları güne yükselişle başladı. Hfatanın ilk işlem gününde dolar ve euro güne rekorla başladı. Dolar 21 TL seviyelerinde işlem görürken, euro 23 TL ile yeni rekounu kırdı. Peki euro yükselecek mi? Euro ne olur? Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 10 gün sonra böyle olacak! 

AVRUPA MERKEZ ABNKASI AÇIKLADI!

Avrupa Merkez Bankası'ndan  yüksek enflasyonla mücadeleye devam edileceği konusunda açıklamalar geldi. Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde, yüksek enflasyonla mücadelede kararlı olduklarını açıkladı.

Lagarde, bugün de alışılmışın dışında yüksek enflasyonu aşağı çekmek için Banka'nın aynı kararlılıkla hareket edeceğini vurguladı.

 Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyeleri "şahin" açıklamalarına devam ederken, ECB üyesi Olli Rehn ECB'nin çekirdek enflasyonda istenilen yavaşlama gerçekleşmeden bankanın faiz indirimini düşünmeyeceğini açıkladı. 

10 GÜN SONRA EURO BÖYLE OLACAK!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde,  enfşasyon mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. 15 Haziran ECB para politikası faiz kararı belli olacak. enflasyonu  düşerene kadar faiz artışlarına devam edeceklerini açıklayan Banka'nın haziran ayında 25 baz faiz artışına gitmeesi bekleniyor.  Bu gelişme de euro kurunda daha yükselişlerin oalcağını gösteriyor. 

Bugün euro ne kadar? 5 Haziran 2023 euro kaç lira oldu? Euro ne kadar oldu? Eur/Tl kaç lira? 5 Haziran 2023 euro/TL kuru...

EURO/T KURU BUGÜN NE KADAR? 5 HAZİRAN 2023 EURO/TL KURU...

5 Haziran 2023 pazartesi euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro eni hafatya rekorla başladı. Euro bugün alış fiyatı 22,51 TL, satış fiyatı ise 22,76 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0686 bandında hareket ediyor.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi