Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Hemen bakın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklayacak. Euro kurunun ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Fırtına kopacak! Piyasaların heyecanla beklediği kararın açıklanması ile euronun yönü resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Fırtına kopacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart faiz kararı bugün açıklanacak. Piyasaların heyecanla beklediği kararın açıklanması ile euronun yönü resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Fırtına kopacak!

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI BUGÜN AÇIKLANACAK!

Uzun süredir, faiz artırımı politikasını benimseyen Avrupa Merkez Bankası'ndan bugün yeni bir faiz artışı daha bekleniyor.

Avrupa Merkez Bankası (ECB), geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 2023 yılın ilk toplantısında faiz kararı artışı kararı almıştı. Banka Şubat ayında politika faizini 50 baz puan artırarak, yüzde 3 seviyesine çıkarttı.

Almış oluduğu kararla Avrupa Merkez Bankası faiz oranını 2008 yılından beri en yüksek düzeye yükseltmiş oldu. Karar metninde Mart ayı için şu ifadelere yer verildi: "Banka Mart ayında yapılacak para politikası toplantısında faizi 50 baz puan daha artırmaya niyetli" denildi. 

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde karar öncesinde, ECB'nin mart ayı toplantısında faizi 50 baz puan artıracağına inanmak için her türlü nedeni olduğunu söyledi.

Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? 16 Mart 2023 euro kaç lira? Euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru...

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? EURO KAÇ TL? 16 MART 2023 EURO/TL KURU

16 Mart Perşembe euro/TL kurunda son dakika gelişmeşer yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Yatırımcılar ve döviz almak isteyenler euro kurunun ne kadar olacağı meral ediliyor. Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? 

Euro/TL kuru alış fiyatı 20,31 TL, satış fiyatı ise 20,40 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0616 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları rekora bir adım daha gitti! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 16 Mart 2023 altın fiyatları

Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

Euro 24 saat sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Rüzgar değil fırtına geliyor