Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Mart ayındaki faiz patikası için kararını verdi.  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak... Peki bu karar sonrasında euro ne olacak? Euro yükselmeye devam edecek mi?  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde mevcut faiz patikasını sürdürmekte kararlı olduklarını açıkladı. Peki bu karar sonrasında euro ne olacak? Euro yükselmeye devam edecek mi?  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak...
 

AVRUPA MERKEZ BANKASI BAŞKANI KARARI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde enflasyonu düşürmek için ileride daha büyük faiz artışlarının olacağının sinyalini verdi.

 

Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz hafta piyasaların heyecanla beklediği faiz kararını açıkladı. Banka faizleri 50 baz puan artırdı. Piyasalar ise bir süredir Euro bölgesi enflasyonunun zirve yaptığını ve Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışlarında daha güvercin tonda karar vereceğini düşünüyordu.

Ancak Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşma yapan Lagarde, piyasaların bu görüşünden vazgeçmesi gerektiğine değindi. Lagarde’nin mesajları mart  toplantısında da 50 baz puanlık artış ihtimalini artırdı. 

 

EURO ARTTI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı sonrasında euro arttı. Euro, Lagarde’nin şahin açıklamalarından hemen sonra dolar karşısında yüzde 0,2 yükseldi ve 1,0821 dolardan işlem gördü. Euro/TL kuru ise 20,34’ü gördü. Peki euro yükselmeye devam edecek mi? Euro ne kadar olacak?

EURO İÇİN ROTA OLUŞTURULDU!

Lagarde’nin mesajları mart toplantısında da 50 baz puanlık artış ihtimalini artırırken gözler euro kuruna çevrildi. Mart ayında faizlerin tekrar 50 baz puan artması durumunda euro kurunun yukarı yönlü harket etmesi bekleniyor. Aynı zamanada euro dolar paritesinin de hız kazanması bekleniyor.

Bugün euro ne kadar? Euro bugün kaç lira oldu? 8 Şubat Çarşamba euro ne kadar? Euro bugün kaç lira oldu? 8 Şubat 2023 euro/TL kuru...

 

EURO  BUGÜN NE KADAR? 8 ŞUBAT 2023 EURO KAÇ LİRA? 

8 Şubat Çarşamba euro kurunun bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Euro bugün güne yükselişle başladı. Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 20,44 lira, satış fiyatı 20,50 TL seviyesinden değerleniyor. Euro dolar paritesi 1,0742 bandında hareket ediyor.  Aynı dakikalarda dolar/TL kuru 19,09 liradan satışa sunuluyor.

Dolar şubat ayında tam bu kadar olacak! Dolar satacaklar bir kez daha düşünün! Son dakika dolar gelişmesi

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları