Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası başkanından Euro çıkışı! Euro her an sıçrayabilir! 1 Euro ne kadar TL oldu?

Euro yatırımcıları, Euro'nun TL bazında ne seyirde olacağını merak ediyor. Son dakika euro gelişmeleri merakla izleniyor. Peki, Euro yükselecek mi? işte detaylar...Avrupa Merkez Bankası (ECB) önümüzdeki ay faiz kararını açıklayacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde' Euro'ya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) önümüzdeki ay faiz kararını açıklayacak. Kararın açıklamasından önce Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde'den faize ilişkin dikkat çeken değerlendirme geldi. 

Peki, Christine Lagarde Euro için neler söyledi? Euro bugün ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

AVRUPA MERKEZ BANKASI DUYURDU!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde, Banka'nın, yüksek enflasyonla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Lagarde, son zamanlarda alışılmışın dışında yüksek enflasyonu aşağı çekmek için Banka'nın aynı kararlılıkla hareket edeceğine dikkat çekti.

Lagarde faizlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Enflasyondaki seyrin devam edeceğine vurgu yapan Lagarde: "Yıllarca çok düşük kaldıktan sonra enflasyon, artık çok yüksek ve çok uzun süre böyle kalmaya devam edecek. Bu, paranın değerini, satın alma gücünü azaltıyor. Avro Bölgesi'ndeki insanları ve şirketleri etkiliyor. Özellikle de toplumumuzun en savunmasız kesimlerini olumsuz etkiliyor." diye kaydetti.

Peki, Euro ne kadar olacak? 1 Euro kaç TL? Euro yükselecek mi, düşecek mi? 

EURONUN YÖNÜ RESMEN BELLİ OLDU!

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Başkanı Christine Lagarde, faizleri yükseltmeye devam edeceklerini işaret etti. Faizlerin yükselmesi halinde euro kurunda yukarı yönlü hareketlililer görülmeye devam edecek.

Euro'ya yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise euro ne kadar olacak? Euro ne olur, düşer mi? sorularının yanıtlarına yanıt arıyor.

Euro kuruna ilişkin bir açıklama da para piyasaları uzmanı islam Memiş'ten geldi. Memişi euro kurunun 30 lira olacağını söyledi.

Memiş, Euro dolar partiesinin ise bir yıl içinde  1.12 - 1.15 bandında yükselişlerin olacağını belirtti.

28 MAYIS EURO NE KADAR OLDU? EURO KAÇ LİRA? 

28 Mayıs 2023 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından merak ediliyor. Euro/TL kuru haftanın son gününe stabil başladı. Euro/TL kuru yüzde 0,70 değer  kazandı. Euro/TL kuru 22,426 TL'den alınıp, 22,807 TL'den satılıyor. 

Dolar yarın tam tamına işte böyle olacak! Hemen peş peşe açıklanan bu son dakika rakamlarına bakın!

2000'den sonra işe girenler dikkat! Kademeli emeklilik kapsamı açıklandı mı? Şimdi bu tabloya göz atın!