Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net açıklama geldi! Euro böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan mart ayında yapılması beklenen faiz artışı ile ilgili net açıklama geldi! Euro böyle olacak! Açıklama sonrası gözler euro kuruna çevrildi

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, mart ayında yapılacak olan faiz artışı ile ilgili net mesaj verdi. Açıklama sonrası gözler euro kuruna çevrildi. Peki euro ne olacak? Euro/TL yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net açıklama geldi! Euro böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil gardını alsın!

AVRUPA MERKEZ BANKASI BAŞKANI'NDAN NET AÇIKLAMA GELDİ!

Christine Lagarde mart ayındaki faiz artışları ile ilgili net açıklamalarda bulundu. 

Lagarde, bu ayın sonunda ne olacağı sorusuna, “Faizleri 50 baz puan artırmamız çok muhtemel. Bu, son para politikası toplantımızda belirtilen bir karardı ve son günlerde gördüğümüz tüm rakamlar, bu faiz artırımının muhtemel olduğunu teyit ediyor” dedi.

EURO/TL BÖYLE OLACAK!

ECB’nin faizleri 50 baz puan artırması halinde banka geçtiğimiz temmuzdan bu yana yaptığı faizleri 350 baz puana çıkartı. 16 Mart tarihinden sonra ise bankanın ne yapacağı henüz belli değil. Banka şubat ayında faizleri yüzde 3 seviyesine çıkarmıştı.

Bazı yetkililere göre mayıs ayında da 50 baz puanlık bir zam daha olması gerektiği savunuluyor. Yatırımcılar faizlerin yüzde 4’lük bir zirve yapacağını fiyatlıyor.

Bankanın mart ayında faizleri 50 baz puan artırması halinde euronun yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. 

Lagarde, “Faizlerin ne kadar yükseleceğini size söyleyemem. Şu an olması gerekenden daha yüksek olacaklarını biliyorum ancak daha yapacak çok işimiz var çünkü zafer ilan edemiyoruz. İlerleme kaydediyoruz ancak daha yapacak işlerimiz var” ifadelerini kullandı.

Bugün Euro/TL ne kadar? Euro bugün kaç lira? 6 Mart Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

6 MART EURO/TL NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ LİRA? SON DAKİKA...

Euro/TL bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? soruları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar euro kurunu yakından takip ediyor.

Euro/TL kuru 6 Mart gününe 20,34 TL, satış fiyatı 20,40 TL seviyesi ile yukarı yönlü hareket ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0655 bandında harekete ediyor.

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Bakmayan bin pişman olacak! Euro yatırımcıları çabuk gardınızı alın!