Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Euro/TL kuru yükselemeye devam ediyor. Elinde euro olan yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ederken Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın! Euro almak veya satmak isteyen yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ederken Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Son dakika euro/TL kuru gelişmeleri yakından takip ediliyor. Euro almak veya satmak isteyen yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ederken Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

EURO 3 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası 15 Aralık 2022 tarihinde faiz kararı açıklayacak. Karar sonrası euronun yönü resmen belli olacak. Karar ile ilgili net açıklamalarda bulunan; Christine Lagarde, enflasyonu orta vadeli hedef olan yüzde 2 seviyesine düşürme konusunda emin olduklarını, bunun için de faizleri daha da artırmayı planladıklarını söyledi. Bu gelişme euronun yükselişe geçeceğinin göstergesi olarak nitelendiriliyor. Faizlerin artması durumunda euro kurunun da yükselişe geçmesi beklentiler arasında.

AVRUPA MERKEZ BANKASI İLK SİNYALİ VERDİ!

Euro/TL kuru haftanın yeni işlem gününe yukarı yönlü başladı. Yatırımcılar ve eurpo almak isteyenler euro ne kadar? Euro yükselecek mi düşecek mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi ve euronun yönünün nasıl olacağını açıkladı.

Piyasaların heyecanla beklediği Merkez Bankası faiz kararı 3 gün sonra açıklanacak. Kararın açıklanması ile euronun yönü tamamen belli olacak. Lagarde, “Arzın düşük olduğu bir ekonomide aşırı talep yaratan maliye politikaları merkez bankalarını para politikalarını normalde olması gerekenden daha fazla sıkılaştırmaya zorlayabilir” dedi. Avrupa Merkez Bankası enflasyonla mücadele kapsamından faizleri artırmayı düşünüyor.

EURO KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almka isteyen küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Euro/TL alış fiyatı 19,62 lira, satış fiyatı 19,67 lira, euro dolar paritesi  1,0520 seviyesinde değerleniyor. 

Euro'nun 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamları görenlerin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

Euro 5 sonra böyle olacak! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro 5 sonra böyle olacak! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!