Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro dolar paritesi için net rakam verildi! Elinde euro olanlar koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarını yüzde 3,25 oranında yükseltmesi bekleniyor. Banka, Euro Bölgesi'nde enflasyonu yüzde 2 hedefine geri çekmek için faiz oranlarını yükseltecek. Analistlerden euro dolar paritesi için net rakam açıklaması geldi. Elinde euro olanlar koşun bakın... Faizlerin artmasoı ile euro dolar paritesinin de yükselmesi beklenirken analistlerden rakam açıklaması geldi

Avrupa Merkez Banakası'nın  Şubat ve Mart toplantılarında faizi 50'şer baz puan artıracağını öngörülüyor. Faizlerin artmasoı ile euro dolar paritesinin de yükselmesi beklenirken analistlerden rakam açıklaması geldi. Elinde euro olanlar koşun bakın..
 

EURO DOLAR PARİTESİ NE KADAR OALCAK?

Bugün euro dolar paritesi 1,0816 seviyesinden işlem görüyor.

Morgan Stanley'in  tahminlerine göre euro/dolar paritesi, yılsonunda 1,15 seviyesinde olacak ve bu da bir önceki tahminleri olan 1,08'e göre önemli kırlma noktası olacak.

Öte yandan Morgan Stanley stratejistleri aynı zamanda yurt içindeki büyüme zorluklarına atıfta bulunarak İngiliz sterlininin 2023 için negatif getiri kaydetmesi bekleniyor.

ING döviz stratejistlerine göre euro dolar paritesi 2023 yılında yükselmeye devam edeceği öngörülüyor. Paritenin 2023 ve 2024 yıllarında "önemli ölçüde daha yüksek" işlem görmesinin önünü açabilecek "daha iyimser bir ortam görülüyor. '' denildi.  ING'nin orta vadeli adil değeri, euro dolar  için 1,15 civarını hedefliyor.

Euro dolar paritesinin bu seviyelere gelmesi halinde eurounu 20 lira seviyesini aşması bekleniyor. 

Peki euro/TL bugün en kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kuru kaç lira? 17 Ocak 2023 euro kaç lira oldu? 17 Ocak 2023 euro/TL kuru...

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? 17 OCAK 2023 EURO/TL KURU KAÇ LİRA? 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru geçtiğimiz hafta 20,25 lira seviyesi ile rekora imza atarken tüm gözler euroya çevrildi.

Bugün euro/TL kuru 20,57 liradan alınıp, 20,61 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0823 bandında hareket ediyor.

AVRUPA MERKEZ BANKASI RESMEN DUYURDU!

Avrupa Merkez Bankasının Euro Bölgesi'nde enflasyonunu yüzde 2 hedefine geri çekmek için mevduat faiz oranlarını yükselteceğine dair açıklamalar geldi. Tahminlere göre banka faizleri 50 baz puan artırması bekleniyor.

Euro Bölgesi enflasyonu son aylarda zirve seviyelerden aşağı yönlü harekete geçse de AMB yetkilileri enflasyonun düşürülmesi için sıkı para politikasının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tam bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın