Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro için rakam verildi! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel, faiz oranları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamalar sonrasında euro için kritik rakam verildi.  Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin. Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin! Euro ne kadar olacak? Euro kaç lira olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel faiz oranları ile ilgili kritik değerlendirmelerde bulunduktan sonra kriitk açıklama geldi.Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen harekete geçsin! Euro ne kadar olacak? Euro kaç lira olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...
 

AVRUPA MERKEZ BANKASI RESMEN DUYURDU!

Avrupa Merkez Bankası üyeleri, enflasyonun orta vadede yüzde 2 oranına ulaşana kadar faiz oranlarının artmaya devam edeceğini duyurdu.

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel, enflasyonun kendi kendine düşmeyeceğini belirterek, koşulların sıkılaşması gerektiğini açıkladı.

Faiz oranlarının artırılacağına yönelik açıklamalardan sonra euro dolar paritesinin 1,10 seviyesine yükselmesi bekleniyor. Paritenin bu seviyeye gelmesi ile euro kurunun 20 TL seviyesini aşması bekleniyor.

Dün euro/TL kuru 20,25 lira seviyesi ile tarihi rekorunu kırdı. Güne yükselişle başlayan euronun güncel fiyatı merak ediliyor. 

Peki euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Euro ne kadar? 13 Ocak 2023 euro kaç TL? 13 Ocak 2023 euro/TL kuru...

ABD ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI!

Dün piyasaların heyecanla beklediği Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. 

ABD'de enflasyon tahminler paralelinde geriliyor. Yıllık manşet TÜFE artışı yüzde 6.5'e, çekirdek rakam ise yüzde 5.7'ye gerileyerek son 1 yılın en düşük seviyesini gördü. Detaylar da olumlu görünümü teyit etti.

ABD'de enflasyon oranlarının geriliyor olması FED üyelerini de faiz artırım hedeflerini küçültmesine neden oluyor. Bu yıl oy kullanma hakkına sahip birkaç üye 25 baz puan faiz artırımı yönünde görüş bildirmeye başladılar.

EURO/TL KURU SON DAKİKA 13 OCAK 2023!

Euro/TL ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro bugün ne kadar oldu? Euro 13 Ocak 2023 kaç TL? Euro kaç lira? 

Euro/TL kuru dün zirveye yerleşti. Dün 20,25 seviyesine yükselen euro bugün de yükselmeye devam ediyor.

Bugün euro/TL serbest piyasalarda 20,50 liradan alınıp 20,56 liradan satışa sunuluyor.

Euro dolar paritesi bugün 1,0842 seviyesine yükseldi. 

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları