Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası temsilcileri resmen açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyinin iki temsilcisi Euro Bölgesi'ndeki enflasyon görünümüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme sonuçlarına göre euronun yönü belli oldu. Euro 20 gün sonra böyle olacak. 20 gün sonra açıklanacak olan faiz kararı ile ilgili açıklamalar yapan temsilciler euronun kaderini belirleyecek kritik açıklamalarda bulundu

Avrupa Merkez Bankası temsilcileri euro bölgesindeki enflasyon görünümüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. 20 gün sonra açıklanacak olan faiz kararı ile ilgili açıklamalar yapan temsilciler euronun kaderini belirleyecek kritik açıklamalarda bulundu. Euro 20 gün sonra böyle olacak.

AVRUPA MERKEZ BANKASI TEMSİLCİLERİ AÇIKLADI!

ECB Yönetim Konseyi üyeleri, altta yatan enflasyonist baskıların devam ettiğini söyledi.  Bu yüzden daha fazla faiz artışına ihtiyaç duyulabileceği belirtildi. Yetkililer aynı zamanda en yüksek artışların olduğu döngünün, yakında sona erebileceğinin de altıı çiziyor. 

Bazı ECB temsilcileri, son zamanlarda Euro Bölgesi'nin en agresif faiz artırım döneminin sonuna gelindiğini belirtti. Ancak bankacılık sektörünün sağlığına yönelik devam eden endişelerin olması enflasyonu yeniden kontrol altına almak için daha fazla önlem alınması gerektiğine de inanıyor.

Bu gelişmeler euronun yönünü etkiliyor. ECB Mayıs ayında faiz artışına gitmezse euro kurunda sakin seyrin devam etmesi bekleniyor. Tam tersi bir durumda ise euo kurunda yükselişlerin olması bekleniyor.

Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç TL? 13 Nisan 2023 euro/TL kuru.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? EURO/TYL KAÇ TL?

13 Nisan Perşembe euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve vatandaş tarafından takip ediliyor. Euro dolar partiesi bugün yuları yönlü hareket ediyor. Euro/TL kuru ise 21,55 liradan alınıp,, 21,64 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,099 bandında hareket ediyor.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Piyasaların merakla beklediği Avrupa Merkez Bankası (ECB) Para Politikası Kurulu faiz toplantısının tarihi belli oldu. Buna göre; ECB mayıs ayı faiz kararı toplantısını  4 Mayıs'ta yapacak. Toplantı sonrası faiz kararı saat 16.15'te açıklanacak.

Altında fren patladı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan hemen baksın! 13 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar 19 gün sonra tam bu kadar olacak! Doları olanlar donup kalacak!