Altın & Dolar

Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Euronun yönü belli oldu! 

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde  bölge genelinde faiz oranlarında daha fazla artış sinyali verdi. Euronun yönü belli oldu! Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Euronun yönü belli oldu!  Euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi? Euro ne olur? 

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde yapmış olduğu konuşmasında,  Euro bölgesinde temel enflasyonun zirve yaptığının henüz belirgin olmadığını belirterek, bölge genelinde faiz oranlarında daha fazla artış sinyali verdi. Euronun yönü belli oldu! 
Euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi? Euro ne olur? 

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN İLK SİNYAL GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde Almanya’nın Hanover kentinde önemli açıklamalarda bulundu. Lagarde: Faiz oranlarını yeterince kısıtlayıcı seviyelere getirmek için hala kat etmemiz gereken yol olduğunu açıkça belirttik” dedi.

Lagarde, Euro bölgesinde enflasyonun geçen ay belirgin bir şekilde yavaşladığını gösteren verilerden sonda konuşma yaptı.  Euro döneminin en sert parasal sıkılaştırma kampanyasının yakında sona erebileceğinin sinyallerini verdi.

Fakat Lagarde, henüz buna dair net bir kanıt olmadığını söyleyerek önümüzdeki aylarda daha fazla faiz artırımına yönelik sinyal verdi. 

EURO BÖYLE OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası faizleri artırmayı düşünüyor. Bu durum ise euro dolar paritesinin yükselerek, euro kurunun atak yapacağına yönelik beklentileri oluşturdu.

Avrupa Merkez Bankası 15 ve 16 Haziran tarihlerinde toplanarak yeni faiz artırımlarına karar verecek. Analistler faiz oranlarında bir artış daha bekliyor.

Bugün euro ne kadar? Euro/TL kuru bugün kaç lira? Euro kaç TL? Güncel euro kuru kaç lira? Bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 euro/TL kuru.

2 HAZİRAN EURO NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ LİRA? EURO NE KADAR OLDU? GÜNCEL EURO/TL KURU

2 Haziran Cuma euro/TL kuru ne kadar oldu? sorusu merak edilip araştırılıyor. Yatırımcılar döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Euro/TL kuru bugün güne değer artışlarıyla başladı. Euro/TL kuru  22,64 TL'den alınıp, 22,86 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0761 ile yüzde 0,04 yükseliş kaydetti.

Altında sert rüzgar! Fırladı! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 2 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Yastık altındaki dolarlar o tarihte çıkacak! Dolar öyle bir yükselecek ki... Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak