Proje Güncel

Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi!

Avrupa Ticaret Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Ticaret Merkezi projesi ile ilgili detaylar... Avrupa Ticaret Merkezi ismiyle İstanbul Avcılar'da inşa edilecek projede 301 adet iş yeri yer alacak

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avrupa Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. 

Avrupa Ticaret Merkezi ismiyle İstanbul Avcılar'da inşa edilecek projede 301 adet iş yeri yer alacak. Satışların başladığı Avrupa Ticaret Merkezi projesinde 100 metrekareden, 1.800 metrekareye kadar çok çeşitli büyüklükte dükkan, depo ve imalathaneler yer alıyor. 

Yüksek kazanç imkanı sunulan Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi projesi, her detayın düşünüldüğü bir proje olarak hayata geçiyor. Projede geniş koridorlar ve yüksek tavanlara yer veriliyor. 

İş yerlerine tırların yanaşabildiği Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi projesinin özel tasarım mimarisi de dikkat çekiyor. 

Peki Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

Peki Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi
Avrupa Ticaret Merkezi projesindeki iş yerlerinin fiyatları 10 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. Lansman dönemine özel olarak projede yer alan iş yerleri için tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılırken, yüzde 30 peşinat ödendiğinde 12 ay, yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldığında ise ise vade farksız taksit yapılıyor. 

https://avrupaticaretmerkezi.com/

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika zam depremi! Rakamları görenler inanamıyor? Acil bakın

O ilde 21 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ 2022 arsa başvuruları yarın başlıyor! Hem taksitle hem faizsiz arsa fırsatını sakın kaçırmayın!