27 / 04 / 2024

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...



Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda maddi duran varlık kiraya verilmesi hakkında açıklama yaptı. 

Avrupakent GYO yaptığı açıklamada Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini duyurdu.

Avrupakent GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada Swissôtel Resort Bodrum Beach'in 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl süreyle işletilmesi için Pantur Otelcilik ve Turizm Hizmetleri A.Ş. ile 1 Şubat 2024 tarihinde işletme ve kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildiği belirtildi.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach i aylık 3,5 milyon TL ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!


1 MİLYON TL SERMAYE BEDELİYLE KURULMUŞTU

Swissotel Resort Bodrum Beach'i 3,5 milyon TL'ye kiralandığı Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 1 milyon Türk Lirası sermaye bedeliyle Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya tarafından kurulmuştu. 

9 Eylül 2022 tarihinde kurulan Pantur Otelcilik ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi'nin faaliyet göstereceği alanların başlıcaları şu şekilde: 

- Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, plaj, lokanta, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak, turizmle ilgili faaliyetlerde bulunmak için kara, hava ve deniz taşımacılığı yapmak, yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerle ilgili danışmanlık faaliyeti sürdürmek. 

- Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi, spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak ve turizm amaçlı kuaför, hamam, sauna, yüzme havuzu, spor salonları, Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyleri, dinlenme evleri, plaj, konaklama, kafeterya, lokanta, v.b işletmeler açmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. 5- Turistik tesisler kurmak, kiralamak, satın almak, işletmek, ortak olmak, acentelik faaliyetinde bulunmak. 

 

580 MİLYON TL'YE ALMIŞTI

Halka arzının üstünden henüz 1 ay bile geçmeyen ve hisseleri işleme açıldığı gün düşüşe geçen Avrupakent GYO Swissotel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL'ye aldığını duyurmuştu. 

Avrupakent GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:


Yönetim Kurulumuzun 01.02.2024 tarih ve 2024/10 sayılı toplantısında

Şirketimizin mülkiyetinde bulunan ve İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.' nin 01.02.2024 tarihli Revize Değerleme Raporu ile yıllık 42.000.000TL kira bedeli takdir edilen Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi, 186 Ada 1 Parsel üzerinde kayıtlı bulunan Swissôtel Resort Bodrum Beach'in 01.02.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl süreyle işletilmesi için Pantur Otelcilik ve Turizm Hizmetleri A.Ş. ile 01.02.2024 tarihinde işletme ve kira sözleşmesi imzalanmasına, Kira bedelinin; Garanti Edilen Aylık Asgari Kira (3.500.000,00 TL) olarak adlandırılan sabit bir tutar; veya Ciro Kirasının (Aylık dönemde Mecur'un işletilmesi sonucu elde edilen hasılattan operasyon/işletme giderleri düşüldükten sonra kalan Net Satış Hasılat ile %80'in çarpılmasıyla elde edilen tutar) hangisi yüksekse o olacak şekilde belirlenmesine karar verilmiştir. 

Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!


Geri Dön