27 / 04 / 2024

Avrupa'nın en büyük avize showroom'u Büyükçekmece'de!

Avrupa'nın en büyük avize showroom'u Büyükçekmece'de!

Büyükçekmece'de kurulan Avrupa'nın en büyük avize showroom'undaki avizeler hem modern hem de klasik sevenler için alternatiflerle dolu...



Evinize istediğiniz kalitede mobilyaları alın, istediğiniz ünlü ressamın eşsiz tablosunu duvarlarınıza asın eğer aydınlatmalarınız uygun değilse hayal ettiğiniz evi ortaya çıkarmanız çok zor. O yüzdendir ki İtalyan aydınlatma firmaları her geçen gün farklı malzemelerden ürettikleri avizelerle ortamı en güzel gösterebilmenin yollarını arıyor. Büyükçekmece'deki Avrupa'nın en büyük aydınlatma mağazası Highlight'ta satışa sunulan İtalyan aydınlatma markaları Voltolina ve Arte Di Murano'nun el yapımı Murano serisi avize ve aksesuarları Venedik'teki Murano Adası'nda üretildi. Serideki tüm ürünler, kalıp kullanılmaksızın, el ustalığıyla yapılıyor. Panzeri ise yine İtalya'nın dünyaca ünlü aydınlatma markalarından biri. Marka standart ürünlerinin yanı sıra el yapımı avizeleri ile dikkat çekiyor.

Sade şıklık arayanlara

İtalyan Panzeri firmasının Agave ismini verdiği avize modern çizgileri ve farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Fiyatı: 7 bin 956 euro.

Beyazın hakimiyeti

Voltalina'nın ağırlıklı olarak beyaz mobilyalarla kombine ettiği avize kontrast mobilyalarla da çok rahat kullanılabiliyor. Fiyatı: 4 bin 650 euro.

Siyahın ayakta duran asaleti

Arte Di Murano markalı siyah ayaklı avizenin fiyatı: 7 bin 360 euro.

Tavandaki beyaz oyun

Panzeri'nin Domino isimli ürününün fiyatı: Bin 576 euro.

Renkli cam sevenlere

Arte Di Murano'nun renkli camları sevenler için tasarladığı su üzerindeki dalgaları anımsatan avizesinin fiyatı 3 bin 332 euro.

Çiçekten esinlendi

Arte Di Murano'nun çiçek figüründen yola çıkarak tasarladığı avizenin fiyatı 4 bin 360 euro.

Klasikten vazgeçmem diyenlere

Voltolina markasının Ca'd'oro ismini verdiği ürünün fiyatı 2 bin 574 euro.
Pınar Çelik/Sabah Emlak


Geri Dön