Advertorial

Avrupark Bahçekent'te 2+1 daireler 298 bin liradan başlıyor!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.


İstanbul’un Avrupa yakasına kurulan yeni şehrin tam kalbinde  Bahçekent’te,  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Avrupark Bahçekent, yıl sonu kampanyasıyla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. Avrupark Bahçekent’in “Biz bize ödeme planı” ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor. “Biz bize ödeme planı” kapsamında 1+1 daireler 220 bin liradan, 2+1 daireler 298 bin liradan, 3+1 daireler 380 bin liradan, 4+1 dairelerse 458 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.20 civarında olduğu bir dönemde sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunduklarını söyleyen Cihan İnşaat İş Geliştirme Ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır,  “Ev almak isteyen herkese şirket bünyesinde finans kolaylığı sağlıyoruz. Kampanyamızdan yararlanıp peşinatın yüzde 25’ini verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak” dedi. Kısa bir süre için geçerli olacak kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü belirten Hışır, “Hem bir evim olsun hem de değeri her geçen gün artsın” diyen herkesi kampanyadan yararlanmaya davet etti. Bahçekent’in ilk projelerinden biri olan Avrupark’ın alıcısına parlak bir gelecek sunduğunu belirten Hışır, “İnsan odaklı tasarımını Bahçekent’in olanaklarıyla birleştiren projemiz daha yapım aşamasındayken alıcısına kazandırmaya başladı” diye konuştu. 


tıklayın