Kent Haberleri

Avupa Merkez Bankası üstüne basa basa açıkladı! Euro 6 saat sonra resmen böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın!

Euro kurunun kaderi bugün 6 saat sonra resmen belli olacak. Milyonlarca kişi kritik karar öncesi euronun ne kadar olacağını araştırırken Avupa Merkez Bankası üstüne basa basa açıklad. Euro 6 saat sonra resmen böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın... Dün açıklan Fed faiz  kararı sonrası dolar karşısında son 6 ayın en yüksek yükselişini kaydeden euro hızla yükselmeye devam ediyor

Son dakika euro kuru ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Dün açıklan Fed faiz  kararı sonrası dolar karşısında son 6 ayın en yüksek yükselişini kaydeden euro hızla yükselmeye devam ediyor. Euro güne yukarı yönlü başlarken Avupa Merkez Bankası üstüne basa basa açıkladı. Euro 6 saat sonra resmen böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın!

EURO ZİRVEYE ÇIKTI!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı açıklandı. Kararın sonucunda, beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artışı yapıldı. Karar sonrası dolar/TL kuru aşağı yönlü hareketine devam ederken euro yükselmeye başladı. Dolar/TL karar sonrası 18,60-18,65 TL bandında yatay seyrini sürdürdü.

Faiz kararından birkaç dakika önce Euro kuru, ABD Doları karşısında son 6 ayın en yüksek seviyesi olan 1,06848'i gördü.


AVRUPA MERKEZ BANKASI ÜSTÜNE BASA BASA AÇIKLADI!

FED, dünkü faiz kararını beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artışı yaptı. Avrupa Merkez Bankası ise üstüne basa basa açıkladı. Avrupa Parlamentosu Ekonomik ve Mali İşler Komitesi'nde konuşma yapan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyonu orta vadeli hedef olan yüzde 2 seviyesine düşürme konusunda emin olduklarını, bunun için faizleri daha da artırmayı planladıklarının altını çizdi. 

EURO 6 SAAT SONRA BU KADAR OLACAK!

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından merakla takip edilmeye devam ediyor. Bugün piyasaların gözü euro kuruna çevrildi. Euro dün, Fed faiz kararı sonrasında rekor seviyeye kadar yükselerek 19,90  TL oldu. Euro dolar karşısında ise  son 6 ayın rekorunu kırdı.

Euro dolar kuru dün Fed kararı sonrasında 1,068 seviyesi ile rekora imza attı. Şu dakikalarda euro dolar paritesi 1,065 seviyesinde işlem görüyor. Avrupa Merkez Bankası faiz kararı sonrasında euro kurunun yukarı yönlü hareketine devam etmesi bekleniyor.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ TL? EURO KAÇ LİRA? 

Euro/TL alış fiyatı 19,87 lira, satış fiyatı ise 19,93 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,065 seviyesinde işlem görüyor. 

14 Aralık 2022 euro ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 24 saat sonra bu kadar olacak! 1 eurosu bile olanların eli ayağına dolaştı

Euro kuru 20 TL'ye merpen dayadı! Cüzdanında euro saklayanlar çabuk bakın! Son dakika euro/TL kuru...