03 / 05 / 2024

Axis İstanbul ödeme!

Axis İstanbul ödeme!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Axis İstanbul ödeme planı kapsamında 72 aya kadar vadelendirme yapılırken, sabit kur avantajı da sunuluyor. Projede yüzde 25 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıldığında ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor..



Axis İstanbul ödeme tablosuna göre; yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalan tutar 36 ay vade farksız taksitlendirildiğinde ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde inşa edilen Suryapı  Axis İstanbul  projesi, 195 adet A plus lüks ofis ve 60 bin metrekare kiralanabilir alandan meydana geliyor. 


Ofis alanlarının 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği Axis İstanbul ödeme planı kapsamında sabit kur avantajı sunulurken, 72 aya kadar vadelendirme imkanı da sağlanıyor. 


74 metrekare ofislerin fiyatlarının KDV hariç 284 bin dolardan başlangıç gösterdiği Bayrampaşa Axis İstanbul projesi,  Sur Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Teslimlerine 2016 yılının Ağustos ayında başlanması planlanan Axis İstanbul Bayrampaşa projesi, 7 katlı yatay bloktan oluşuyor. Projede alanları 2 bin 400 ile 10 bin metrekare arasında değişen birleştirilebilir ofisler de yer alıyor.


Sur Yapı Bayrampaşa Axis İstanbul'da; AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Axis İstanbul ödeme koşullarına göre; ofis tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Axis İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön