30 / 04 / 2024

Axis ofislerde 817 bin TL'den başlayan fiyatlar sunuyor!

Axis ofislerde 817 bin TL'den başlayan fiyatlar sunuyor!

İstanbul’un gözde ulaşım akslarının kavşak noktası olan Edirnekapı’da Sur Yapı imzasıyla yükselen Axis İstanbul, trafik derdi olmadan stressiz zahmetsiz ve ferah bir çalışma ortamları sunuyor



Bayrampaşa metro istasyonunun yanı başında inşaatı devam eden ve yatırımcılar için fırsatlar sunan projede bugünden ofis ve mağaza sahibi olanlar şu avantajlardan yararlanabiliyor: Peşin alımda yüzde 10 indirim – Vade farksız 60 ay ödeme – Şehrin merkezinde tüm ulaşım araçlarına yakın – ödemelerde sabit kur uygulaması – Ofisler birleştirilebiliyor. Dolar kurunu 2.50’ye sabitleyip, yüzde 25 peşin ve 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunulan projede, ofisler KDV hariç 817 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, AVM mağazalarında kiralama süreci devam ediyor.


Konutta da iddialı


İstanbul’un farklı semtlerinde yüzde 1 KDV avantajıyla, metrekaresi 3-4 bin liradan konutlar üreten  Sur Yapı, bu yıl toplamda 550 milyon liralık yatırım bütçesiyle lanse ettiği Sultanbeyli ‘deki ‘ İlkbahar’ ve Güneşli’deki ‘Mirage Rezidans’ projelerinde kampanyalı satışlara devam ediyor. Satış ofislerine giden müşterilerine farklı alternatifler sunan Sur Yapı’da, lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra tamamı peşin ödemeler için de artı yüzde 10 avantaj daha sağlıyor. Bursa’da da karma konseptli MARKA projesini geliştiren şirketin yeni dönem planları arasında Beykoz, Gaziosmanpaşa ve Ataşehir’de kentsel dönüşüm odaklı projeler yer alıyor.



Geri Dön